turbo 81kW z 96 kw?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ked tam das len cisto Race 520 Stage2, bez dalsich HW a SW uprav, tak to nebude robit dobrotu. Ale viacej ludi tu uz skusilo dat Race 520 Stage1 na seriovy HW a SW a boli spokojny. Rozdiel bol znacny ale musis pocitat stym ze ti to moze trochu tahsie startovat a ze ti rozoberu dvojhmotu. Inak staci hladat:
Kód: Vybrat vše
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=68457#68457hoši ja nevim jak se vam to povedlo, ale ja mam 81kw cordobu AFN a mam tuebo z fabie rs 96kw a turbo tam nedostanu kuli držaku motoru tak bych chtel vedet jak ste to tam dostali. Už sem to řešil dřiv a nekdo mi psal, že to tam jde v pohode mel snad 3ku golfa a že prej jen musim sehnat redukci na hadici (bajonet). Tak sem sehnal 96kw turbo a zjistil sem že ho mužu dát do poličky, protože ho tam nedostanu.
Diky za rady.
Diky za rady.
Musis predelat držak, nebo ho vyřiznout, to s Fabky je níž a opre se o ten zadní držak. mrkni to Faq zastavba TDI do G2 tam mas fotky.mcarisma píše:hoši ja nevim jak se vam to povedlo, ale ja mam 81kw cordobu AFN a mam tuebo z fabie rs 96kw a turbo tam nedostanu kuli držaku motoru tak bych chtel vedet jak ste to tam dostali. Už sem to řešil dřiv a nekdo mi psal, že to tam jde v pohode mel snad 3ku golfa a že prej jen musim sehnat redukci na hadici (bajonet). Tak sem sehnal 96kw turbo a zjistil sem že ho mužu dát do poličky, protože ho tam nedostanu.![]()
Diky za rady.
prosim te nemužu to najit. Mohl bys mi sem hodit odkazZdeněk M píše:Musis predelat držak, nebo ho vyřiznout, to s Fabky je níž a opre se o ten zadní držak. mrkni to Faq zastavba TDI do G2 tam mas fotky.mcarisma píše:hoši ja nevim jak se vam to povedlo, ale ja mam 81kw cordobu AFN a mam tuebo z fabie rs 96kw a turbo tam nedostanu kuli držaku motoru tak bych chtel vedet jak ste to tam dostali. Už sem to řešil dřiv a nekdo mi psal, že to tam jde v pohode mel snad 3ku golfa a že prej jen musim sehnat redukci na hadici (bajonet). Tak sem sehnal 96kw turbo a zjistil sem že ho mužu dát do poličky, protože ho tam nedostanu.![]()
Diky za rady.
Dky
Tady máš foto držáku od Bóďi http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15