Nesvítí palubka (ikony ventilátoru) Passat B6

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Planger
Nováček
Odpovědi: 0

Nesvítí palubka (ikony ventilátoru) Passat B6

Příspěvek od Planger »

Chtěl bych se zeptat, jestli je možný, že bych měl palubku, která nemá červeně osvětlěný ty body u štělování větráčků. Měl jsem to v docela dobrym service na passaty a tam mi řekl, že ta palubka na to nemá rozvod. Je možný, že by VW vyrobilo takovou palubku ?
Nebo mi v servisu kecaj ?
váha
Aktivista

Re: Nesvítí palubka (ikony ventilátoru) Passat B6

Příspěvek od váha »

Planger píše:Chtěl bych se zeptat, jestli je možný, že bych měl palubku, která nemá červeně osvětlěný ty body u štělování větráčků. Měl jsem to v docela dobrym service na passaty a tam mi řekl, že ta palubka na to nemá rozvod. Je možný, že by VW vyrobilo takovou palubku ?
Nebo mi v servisu kecaj ?
štelování větráčků,co tím myslíš?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Planger
Nováček

Příspěvek od Planger »

Takový ty symboly, který maj červeně svítit. Je to pod a nad každym tim kolečkek, kterym se šteluje na palubce kam ti má foukat vzduch. Jestli na tebe, nebo na okno, atd. Ty symbolky maj ve tmě mít červenou barvu, aby si viděl, kam máš šáhnout.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Planger píše:Takový ty symboly, který maj červeně svítit. Je to pod a nad každym tim kolečkek, kterym se šteluje na palubce kam ti má foukat vzduch. Jestli na tebe, nebo na okno, atd. Ty symbolky maj ve tmě mít červenou barvu, aby si viděl, kam máš šáhnout.
myslíš ofuky?Jestli na ofukách tak to svítit má,je tam speciální žárovka za 200kč kus,ale dá se to nabastlit is normální žárovkou...práce pěkně na hovno,jak yndání ofuku tak tak výměna těch žárovek
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Planger
Nováček

Příspěvek od Planger »

váha píše:
Planger píše:Takový ty symboly, který maj červeně svítit. Je to pod a nad každym tim kolečkek, kterym se šteluje na palubce kam ti má foukat vzduch. Jestli na tebe, nebo na okno, atd. Ty symbolky maj ve tmě mít červenou barvu, aby si viděl, kam máš šáhnout.
myslíš ofuky?Jestli na ofukách tak to svítit má,je tam speciální žárovka za 200kč kus,ale dá se to nabastlit is normální žárovkou...práce pěkně na hovno,jak yndání ofuku tak tak výměna těch žárovek
No ale v servisu mi tvrdí, že to žárovkou neni, že prej to nemám rozvedený po palubce
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Jestli ti nesvítí ani jeden,tak bych to vyděl problém v elektrice.Jsou k tomu slabí drátky,tak se to mohlo někde uklepat na přivodu.Všechny žarovky najednou težko prasknou.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Planger
Nováček

Příspěvek od Planger »

sharik4x4 píše:Jestli ti nesvítí ani jeden,tak bych to vyděl problém v elektrice.Jsou k tomu slabí drátky,tak se to mohlo někde uklepat na přivodu.Všechny žarovky najednou težko prasknou.
no v tom servisu mi ale tvrdí, že mám palubku, která svítít neumí (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“