Chtěl bych se zeptat, jestli je možný, že bych měl palubku, která nemá červeně osvětlěný ty body u štělování větráčků. Měl jsem to v docela dobrym service na passaty a tam mi řekl, že ta palubka na to nemá rozvod. Je možný, že by VW vyrobilo takovou palubku ?
Nebo mi v servisu kecaj ?
Nesvítí palubka (ikony ventilátoru) Passat B6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Nesvítí palubka (ikony ventilátoru) Passat B6
štelování větráčků,co tím myslíš?Planger píše:Chtěl bych se zeptat, jestli je možný, že bych měl palubku, která nemá červeně osvětlěný ty body u štělování větráčků. Měl jsem to v docela dobrym service na passaty a tam mi řekl, že ta palubka na to nemá rozvod. Je možný, že by VW vyrobilo takovou palubku ?
Nebo mi v servisu kecaj ?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
myslíš ofuky?Jestli na ofukách tak to svítit má,je tam speciální žárovka za 200kč kus,ale dá se to nabastlit is normální žárovkou...práce pěkně na hovno,jak yndání ofuku tak tak výměna těch žárovekPlanger píše:Takový ty symboly, který maj červeně svítit. Je to pod a nad každym tim kolečkek, kterym se šteluje na palubce kam ti má foukat vzduch. Jestli na tebe, nebo na okno, atd. Ty symbolky maj ve tmě mít červenou barvu, aby si viděl, kam máš šáhnout.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
No ale v servisu mi tvrdí, že to žárovkou neni, že prej to nemám rozvedený po palubceváha píše:myslíš ofuky?Jestli na ofukách tak to svítit má,je tam speciální žárovka za 200kč kus,ale dá se to nabastlit is normální žárovkou...práce pěkně na hovno,jak yndání ofuku tak tak výměna těch žárovekPlanger píše:Takový ty symboly, který maj červeně svítit. Je to pod a nad každym tim kolečkek, kterym se šteluje na palubce kam ti má foukat vzduch. Jestli na tebe, nebo na okno, atd. Ty symbolky maj ve tmě mít červenou barvu, aby si viděl, kam máš šáhnout.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti nesvítí ani jeden,tak bych to vyděl problém v elektrice.Jsou k tomu slabí drátky,tak se to mohlo někde uklepat na přivodu.Všechny žarovky najednou težko prasknou.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz