Toledo 1L 1.9TDi AFN - jake podtlakove hadicky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
u-geen
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Toledo 1L 1.9TDi AFN - jake podtlakove hadicky

Příspěvek od u-geen »

Nemate nekdo prehled jaky koupit podtlakovy hadicky na Toledo 1L 1.9TDi AFN? Prumer a delka. Mam je trochu prodreny/zpuchrely. Diky za pomoc
U-Geen - Seat Toledo TDi 81kW MAGNUS
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

a nebylo by lepší ty špatný změřit a koupit v metráži nový a nastříhat si je podle potřeby???
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
u-geen
Sběrač informací

Příspěvek od u-geen »

Ano bylo. Prumer si samozrejme zmerim. Ale prijde mi trochu zbytecny poodpojovat vsechny hadicky, vyndat je z husich krku, narovnat, zmerit, dat zpatky a to samy jeste jednou, az koupim novy, pokud mi nekdo dokaze poradit jakou cca dylku je od kazdeho typu potreba koupit.
RUNDA

Příspěvek od RUNDA »

V ETKE to mas presne rozpisane kolko mm potrebujes a aky priemer...
djvlada
Přispěvovatel

Příspěvek od djvlada »

no a neni lepsi si koupit vic a zbytek si schovat zas takova palka to neni ne pokud nechces nejaky supr modry hadicky (LOL) sem se vesel do 500kc myslim ze 3m byli akorat a pul metru te silnejsi
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
RUNDA

Příspěvek od RUNDA »

na moj GIII tdi ALE 4bm 3,5x3mm a 0,7bm 5x3mm podla ETKY...
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

u-geen píše:Ano bylo. Prumer si samozrejme zmerim. Ale prijde mi trochu zbytecny poodpojovat vsechny hadicky, vyndat je z husich krku, narovnat, zmerit, dat zpatky a to samy jeste jednou, az koupim novy, pokud mi nekdo dokaze poradit jakou cca dylku je od kazdeho typu potreba koupit.
Origo VW nahradní díl, chodí 5m role a strihaj se podle dýlky, tak je vyndat stejne musíš když je budes menit. 3m tej slabí stací, 1,5m asi tej silnějsí.
u-geen
Sběrač informací

Příspěvek od u-geen »

jasne ze je musim vyndat. ale ne davat zas zpatky, jet pro hadice, zas vyndat atd... nicmene diky za ty purmery a hruby dylky, pole toho uz to koupim :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“