Tvrdy pedal brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat ma Bosch, ITT mají Octy,G4,Cordoba Passat mi vždy specialituIvanek007 píše:Tak ze me pomuze nejspis kdys to odvzdusnim dle toho jak tu nakde psal??? Pasika mam R.V. 2002 takze je tam urcite ten mark 60??? a jako se to vubec pozna?

Ano stojis na brzde a propada se, ale ten pedal jde lehce seslpnout a mas v tom cit. Ja s timhle padalem mam cit asi jako krava v rohu
Jinak vim ze passat ma ABS o Bosche, a proto mi prej nejde odvzdusnit pres VAG jako u okty, takze jak to mam udelat??? Dnes sem to zaslapnul na sterku zasahlo ABS a prijde mi ten pedal lepsi, tak by mohl byt zakopany pes tam. No jen jak budu mit volnou dilnu tak to odvzdusnim a uvidime. ale jak se odvzdsni ABS to me zajima. diky

Jinak vim ze passat ma ABS o Bosche, a proto mi prej nejde odvzdusnit pres VAG jako u okty, takze jak to mam udelat??? Dnes sem to zaslapnul na sterku zasahlo ABS a prijde mi ten pedal lepsi, tak by mohl byt zakopany pes tam. No jen jak budu mit volnou dilnu tak to odvzdusnim a uvidime. ale jak se odvzdsni ABS to me zajima. diky
EDS není diagnostický přístroj,ale elektronická korekce prokluzu kol, která porovnává rychlost otáčení kol a pomocí přibrzdění rychlejšího kola koriguje otáčky mezi koly přední nápravy do rychlosti 40km/h a u pohonu 4x4 všech kol do 80km/h
Dotaz byl myšlen tak ,že pokud nemáš ABS/EDS (1AH) nebo ABS/EDS/ESP.....tak ti nepůjde odvzdušnit ABS přes diagnostiku.
Dotaz byl myšlen tak ,že pokud nemáš ABS/EDS (1AH) nebo ABS/EDS/ESP.....tak ti nepůjde odvzdušnit ABS přes diagnostiku.