Tvrdy pedal brzdy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ivanek007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Ivanek007 »

no ted sem to resil s kamaradem a je to fakt divny, kdys sem to byl projet na mokru a zaslapl sem brzdu a zafungovalo ABS tak se mi to zdalo lepsi. Jinak to abs v zakladnim nastaveni v kazdy skupine pise ERROR.
A co sme vydedukovali tak to vypada na nizky podtlak do posilovace... Jeste skusim vymenit brzdovku a pak se uvidi....
Laclosak
Přispěvovatel

Příspěvek od Laclosak »

Tak zkontroluj podtlakovou vývěvu z posilovače.....a změř tlak v brzd. okruhu
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

vyvevu zkontroluju ale stejna akorat pohledem. a tlak??? jak? to sem este nedelal. jen na nakladakach tlak vzduchu
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Ivanek007 píše:no ted sem to resil s kamaradem a je to fakt divny, kdys sem to byl projet na mokru a zaslapl sem brzdu a zafungovalo ABS tak se mi to zdalo lepsi. Jinak to abs v zakladnim nastaveni v kazdy skupine pise ERROR.
A co sme vydedukovali tak to vypada na nizky podtlak do posilovace... Jeste skusim vymenit brzdovku a pak se uvidi....
Pokud jsi to zašlápnul a po aktivaci ABS je to lepší tak byl v ABS vzduch kterej čerpadlo vytlačilo.Jestli ti to nejde odvzdušnit přes diag. tak se pokus to odvzdušnit teď normálně.Jestli ABS vytlačilo do okruhu vzduch tak bys ho měl při odvzdušňování vyhnat.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Laclosak
Přispěvovatel

Příspěvek od Laclosak »

Jn tak by to šlo také.....prostě to párkrát pozlob...stylem rozjed třeba na 80km/h a natvrdo zašlápnout až ABS začne kopat.....udělej to tak 3x a celé to klasicky odvzdušní a můžeš to udělat i s nastartovaným motorem....a to by snad mohlo pomoci...
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

je to nejaky divoky. vcera sem na to hamtnul ve 150 a pedal padal k podlaze a picu to brzdilo, ted to musi pockat, musim na BMW vymenit cerpadlo pac to nekdo odepsal a nejspis prasklo, a jeste prekrouskovat golfa 1.4 16V to by ste neverili co je to za srače...

jinak jeste se zeptam vrze mi rozeni pri hezbani volantem, na kostkach mi boucha pravy kolo a tahne to do prava... a po 6tis je guma na sracku... us cekam kdy bouchne...
ktera kost by to mela byt??? pocitam ze za tyto zavady muze jen jedna kost....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“