Muze mi prosim nekdo poradit kde momentalne lze koupit cervenou naftu nebo li zemedelskou??? Slysel jsem ze nekde kousek za hranici v polsku nevi nekdo prosim???
Je taky cerveny??? A kde ho tam muzu koupit prave mi to prodava jeden kluk co bydli v ceskem tesine a rikal ze to vozi s polska a ze je to zemedelska nafta
Já jsem z Krnova a momentálně to taky zjišťuji.
Buď se LTO v Polsku prodává jako "olej opalowy", nebo na mnohých jejích místník klasických čerpacích stanicích to mají pod názvem "Olej Napędowy Grzewczy" neboli motorová nafta ohřívací. Cenově vychází na naše 13-14kč/l a na osobu lze vzít pouze 40l do kanystru, nesmí se to u nich čerpat do auta.
Pokud to někdo kupuje a u nás prodává za 20kč, tak na tom má vývar min.5kč. Tak bacha na to.
Já si taky myslím že není od věci tam přímo zajet a pohledat. Ale polská policie může dělat vzorky z nádrže auta. Tak pozor abys tam tu čerwonku neměl!!
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
poliaci tiez kontroluju tu cervenu naftu v nadrzi? kto vie presne ako sa take meranie uskutocnuje ? pocul som ze prikladaju nejaky pasik k vyfuku a ze ten sa nejak zafarbi inak ked sa spaluje cervena nafta. tak by som rad vedel keby niekto mal o tom prehlad.
lievik22 píše:poliaci tiez kontroluju tu cervenu naftu v nadrzi? kto vie presne ako sa take meranie uskutocnuje ? pocul som ze prikladaju nejaky pasik k vyfuku a ze ten sa nejak zafarbi inak ked sa spaluje cervena nafta. tak by som rad vedel keby niekto mal o tom prehlad.
na slovenskou červenou a na slovensku na to zapomen jsou za to flastry a další ostudy,
tu kontrolu zažil lada zámečník bydlí v skalici na slovensku, musel otevřít nádrž nacpali mu tam hadičku vycucli, za 15 minut přišel celníkže možtě íst, co stím vzorkem dělali neví, stalo se to na přechodu sudoměřice skalica asi tak před pěti lety miáloš