jednotka centrálního zamykání GIII.... pomoc....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Richard-richard
- Sběrač informací
jednotka centrálního zamykání GIII.... pomoc....
chtěl bych poradit ohledně přidání dálkového ovládače a kde se nachází jednotka a popřípadě jestli jí nemá někdo vyfocenou jak vypadá...díky...
Re: jednotka centrálního zamykání GIII.... pomoc....
trojka origo dalku snad nemela, jen B4, jednotka je v kufru v pravo .Richard-richard píše:chtěl bych poradit ohledně přidání dálkového ovládače a kde se nachází jednotka a popřípadě jestli jí nemá někdo vyfocenou jak vypadá...díky...
- Richard-richard
- Sběrač informací
Re: jednotka centrálního zamykání GIII.... pomoc....
mám kombíka a vzadu i rezervy je jen vzduchovej kompresorek na centrál...Zdeněk M píše:trojka origo dalku snad nemela, jen B4, jednotka je v kufru v pravo .Richard-richard píše:chtěl bych poradit ohledně přidání dálkového ovládače a kde se nachází jednotka a popřípadě jestli jí nemá někdo vyfocenou jak vypadá...díky...
no vidíš a co více by jsi hledal. Pokud si myslíš, že k origu centrálu kupíš jenom ovladač, tak na to zapoměň. G3 nemá dálkově ovládaný centrál. Musíš koupit nějakou univerzální jednotku centrálního zamykání a nebo rovnou alarm a napojit to.mám kombíka a vzadu i rezervy je jen vzduchovej kompresorek na centrál...
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
- Richard-richard
- Sběrač informací
tím pádem co ovládá stahování oken při delšim přidržení klíče při otvírání tam mám el.stahování a ne vzduchový...dury2 píše:no vidíš a co více by jsi hledal. Pokud si myslíš, že k origu centrálu kupíš jenom ovladač, tak na to zapoměň. G3 nemá dálkově ovládaný centrál. Musíš koupit nějakou univerzální jednotku centrálního zamykání a nebo rovnou alarm a napojit to.mám kombíka a vzadu i rezervy je jen vzduchovej kompresorek na centrál...
Když otom nic nevis tak proc do toho des stourat. El okna v predu maji svou jednotku a jsou obe propojený mezi sebou, takže když podržis klic v zamku 2 vteriny v zamcený nebo otevrený poloze , jednotka centralu(ta podtlak pumpa) vysle signal otevrit nebo zavřit okna. Každopadne dalka v klici na tohle koupit nejde, de na B4 asi za 9000kc , takže se to řesí univerzal sadou pro alarmam, a napoji se to na jedny s predníh dverí.Richard-richard píše:tím pádem co ovládá stahování oken při delšim přidržení klíče při otvírání tam mám el.stahování a ne vzduchový...dury2 píše:no vidíš a co více by jsi hledal. Pokud si myslíš, že k origu centrálu kupíš jenom ovladač, tak na to zapoměň. G3 nemá dálkově ovládaný centrál. Musíš koupit nějakou univerzální jednotku centrálního zamykání a nebo rovnou alarm a napojit to.mám kombíka a vzadu i rezervy je jen vzduchovej kompresorek na centrál...
Kec existovalo to, jen nevým jestli primo od Kobry.
- Richard-richard
- Sběrač informací
asi bude kravina zabudovávat jednotku k dálkovýmu ovladači v prostotu u rezervy kde je ten kopresor...a potom jsem měl sundanej plast pod volantem a tam není vidět kam by se tak dala napojit jedině tak na pojistkovou skříň.. jinak mám VW golf III variant 1.9 GTD rv 94´a podle bočních polepů special...Zdeněk M píše:Když otom nic nevis tak proc do toho des stourat. El okna v predu maji svou jednotku a jsou obe propojený mezi sebou, takže když podržis klic v zamku 2 vteriny v zamcený nebo otevrený poloze , jednotka centralu(ta podtlak pumpa) vysle signal otevrit nebo zavřit okna. Každopadne dalka v klici na tohle koupit nejde, de na B4 asi za 9000kc , takže se to řesí univerzal sadou pro alarmam, a napoji se to na jedny s predníh dverí.Richard-richard píše:tím pádem co ovládá stahování oken při delšim přidržení klíče při otvírání tam mám el.stahování a ne vzduchový...dury2 píše: no vidíš a co více by jsi hledal. Pokud si myslíš, že k origu centrálu kupíš jenom ovladač, tak na to zapoměň. G3 nemá dálkově ovládaný centrál. Musíš koupit nějakou univerzální jednotku centrálního zamykání a nebo rovnou alarm a napojit to.
vw golf III variant 1.9 GTD....
- Richard-richard
- Sběrač informací
co tam mám...až na klimu a vyhřívání sedaček a kůže všechno v 4x okna + šíbrv elektrice,2x airbag...Kec píše:Tak pánové, měl jsem GIII nějakou edici( rv94, 1z, komplet v elektrice a vyhřívaný sedačky) a tam byl originál alarm od COBRY už z výroby. stahovalo to okýnka, při zamknutí to vše zavřelo.
Chce to zjistit co tam máš.
Co furt řesis? Koupis alarm a napojis to na dveře , napojis tam 6-8 dratu a jeto, kup třeba tohle http://www.levnealarmy.cz/img/default/202/Richard-richard píše:co tam mám...až na klimu a vyhřívání sedaček a kůže všechno v 4x okna + šíbrv elektrice,2x airbag...Kec píše:Tak pánové, měl jsem GIII nějakou edici( rv94, 1z, komplet v elektrice a vyhřívaný sedačky) a tam byl originál alarm od COBRY už z výroby. stahovalo to okýnka, při zamknutí to vše zavřelo.
Chce to zjistit co tam máš.
- Richard-richard
- Sběrač informací
já jsem už koupil keetec cz 100 a tam se to připojuje do jednotky centrálního zamykání která se nachází pod přístrojovou deskou...ale jak vypadá o to mi tu jde jaká to je krabička a co na ní je napsáno...u kompresoru je 3A0 962 257...Venca1 píše:Jednotka dálkového ovládání bude za kastlíkem a jednotka na ovl.oken je pod sedačkou za řidičem,ale pochybuju,že seženeš ještě sezeneš origo ovladač...
A natos přisel jak, že se to ma připojit zrovna pod přistrojovku? Normalne to pripoj podle toho navodu pro ten alarm, napoj to na dvere u řidice, nebo najdi ty dva draty, zelenej a seej jak pise Venca. Za pojistkacem sou volne hozený ve stekru, tak hledej dvoupin stekr se eleným a sedým. zda se že jsi to este nepochopil, JEDNOTKA PRO CENTRALNÍ ZAMYKANÝ JE V TOM KOMPRESORU.Richard-richard píše:já jsem už koupil keetec cz 100 a tam se to připojuje do jednotky centrálního zamykání která se nachází pod přístrojovou deskou...ale jak vypadá o to mi tu jde jaká to je krabička a co na ní je napsáno...u kompresoru je 3A0 962 257...Venca1 píše:Jednotka dálkového ovládání bude za kastlíkem a jednotka na ovl.oken je pod sedačkou za řidičem,ale pochybuju,že seženeš ještě sezeneš origo ovladač...

JOJO byl od Cobry. Byla to nějaká 5 řada. Zlobilo mě to tak jsem to chtěl vyndat, ale našel jsem firmu v Olomouci která je ofic dovozce a tam jsem koupil 2 ovladač a aj mi ho přihlásili. Stal 700kč.Zdeněk M píše:Když otom nic nevis tak proc do toho des stourat. El okna v predu maji svou jednotku a jsou obe propojený mezi sebou, takže když podržis klic v zamku 2 vteriny v zamcený nebo otevrený poloze , jednotka centralu(ta podtlak pumpa) vysle signal otevrit nebo zavřit okna. Každopadne dalka v klici na tohle koupit nejde, de na B4 asi za 9000kc , takže se to řesí univerzal sadou pro alarmam, a napoji se to na jedny s predníh dverí.Richard-richard píše:tím pádem co ovládá stahování oken při delšim přidržení klíče při otvírání tam mám el.stahování a ne vzduchový...dury2 píše: no vidíš a co více by jsi hledal. Pokud si myslíš, že k origu centrálu kupíš jenom ovladač, tak na to zapoměň. G3 nemá dálkově ovládaný centrál. Musíš koupit nějakou univerzální jednotku centrálního zamykání a nebo rovnou alarm a napojit to.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl