Octa 2000 (před facelift) 1,9TDi 81Kw padá do nouzáku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octa 2000 (před facelift) 1,9TDi 81Kw padá do nouzáku
Chlapi mám problém že když to třeba na dálnici sešlápnu, dostanu se k 3tis. otáček tak mi to padne do nouzáku a nejede. Turba čištěno před dvěma lety, palivový filtr taky, ten tlakový ventil taky, tlakové hadičky OK. Okolo EGR ventilu jakoby prosakuje olej se mi zdá může být problém v něm? Nebo už je zase zanesený turbo?
Re: Octa 2000 (před facelift) 1,9TDi 81Kw padá do nouzáku
bude zanesený turbo, okolo tohoEGR je to od oleje na každý druhý octě. turbo vyndej a vycisti, EGR si nevšimej, bud to fičí okolo tý hřidelky na chcipací klapku nebo kolem tej tycky co drží ten talířek v EGR. olej pak vytýka těma dírkama na boku pod membranou. pokud ti to po natočení děla na tej hadicce na turbu silnej podtlak tak to N75 nebude, jdi rovnou na turbo.lukas86 píše:Chlapi mám problém že když to třeba na dálnici sešlápnu, dostanu se k 3tis. otáček tak mi to padne do nouzáku a nejede. Turba čištěno před dvěma lety, palivový filtr taky, ten tlakový ventil taky, tlakové hadičky OK. Okolo EGR ventilu jakoby prosakuje olej se mi zdá může být problém v něm? Nebo už je zase zanesený turbo?