Pazvuky v interieru O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pazvuky v interieru O1
Oktavia 1 rv. 99 tdi, v určitých otáčkách motoru něco vibruje silně v pravých předních dveřích, co tam může takhle vibrovat? snad stahovačka? Je to každopádně dost otravné...ale teď něco "horšího", při šlápnutí na plyn nebo na brzdu, mi vrznou řidičovi dveře je to dost hlasité(jakoby se auto "kroutilo" a ty dveře prostě nějak vrznou a to mi vadí víc, než ty vibrace....
..na auto po bouračce nebo nějaký zbuz zapomeňte, jsem první majitel a s autem je zacházeno jako v bavlnce...
..na auto po bouračce nebo nějaký zbuz zapomeňte, jsem první majitel a s autem je zacházeno jako v bavlnce...
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu
)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu

- subz3ro_tdi
- Aktivista
v prvom rade si skontroluj ci nemas spadnute dvere na pantoch... ak nie - a mas dobre nastavene aj zamky - vrzat budu bud vyplne dveri alebo vnutorne gumove tesnenia... chce to len dat tomu cas a odsledovat to... najlepsie vylucovacou metodou.... taketo ankety ti moc nepomozu 
co sa tyka tych vibracii tak detto - vylucovacou metodou - najlepsie vsetko odstrojit (nechat iba zamky dveri) a postupne nastrojovat a skusat kedy to zacne... je mozne ze s opatovnou montazou ti priznaky zmiznu

co sa tyka tych vibracii tak detto - vylucovacou metodou - najlepsie vsetko odstrojit (nechat iba zamky dveri) a postupne nastrojovat a skusat kedy to zacne... je mozne ze s opatovnou montazou ti priznaky zmiznu

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pazvuky v interiéru jsou nejhorší
špatně se hledaj
mně drnčí v pravejch dveřích když mám okno stažený na půlku, potom něco za plastem, kterej kryje motorek od šíbru, něco v pravejch dveřích
jakmile se najde zdroj zvuku, je to většinou brnkačka, ale bohužel to bejvá dost individuální 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
- mistrkutil
- Přispěvovatel
- mistrkutil
- Přispěvovatel
- mistrkutil
- Přispěvovatel
No, to je jasný
Ale tahle logika je k ničemu, když to odnese milovaný autíčko
Já mám hudbu v autě rád, ale v rozumné míře
Nemám rád lidi, kteří jedou a z auta jim duní basy s přiblblym technem
rád slyšim auto
a zhlediska bezpečnosti je dobré slyšet i okolí 
čili, vrzání odstraňuji, nepřehlušuji

čili, vrzání odstraňuji, nepřehlušuji

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti:
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pazvuky v interieru O1
Ahoj, mě to taky dělalo, u mě to byl plast v předním blatníku. Když odevřeš dveře a šáhneš u dveří do blatníku . Mě stačilo pod ten plast dát pěnovku.Ferenzzo píše:Oktavia 1 rv. 99 tdi, v určitých otáčkách motoru něco vibruje silně v pravých předních dveřích, co tam může takhle vibrovat? snad stahovačka? Je to každopádně dost otravné...ale teď něco "horšího", při šlápnutí na plyn nebo na brzdu, mi vrznou řidičovi dveře je to dost hlasité(jakoby se auto "kroutilo" a ty dveře prostě nějak vrznou a to mi vadí víc, než ty vibrace....
..na auto po bouračce nebo nějaký zbuz zapomeňte, jsem první majitel s autem je zacházeno jako v bavlnce...

oct 1 81+ chip, FB. sprint 764
- martinsidlo
- Aktivista