Problém s galaxy-asi immo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém s galaxy-asi immo
Ahoj Všem,dneska jsem nastartoval a vyjel z dílny a ze dvora,chcípnu auto,jdu zavřít vrata a potom už jsem nenastartoval.Motor chytne a hned zase zhasne,takže zablokované immo.napíchnu to na VAG,jednotka motoru zablokovaná a jednotka immo se vubec nenajde.Prosím Vás o radu kde mám problém,odešla mě ta immo jednotka nebo co se stalo? Vždy když jsem měl auto napojený na VAG tak tam ta immo krabička cvakala a ted vubec nic,nemá třeba nějakou napájecí pojistku,nebo rele.Díky za jakoukoliv radu
-
- Aktivista
Re: Problém s galaxy-asi immo
by mě zajímalo řídící jednotka zablokovanátojasam píše:Ahoj Všem,dneska jsem nastartoval a vyjel z dílny a ze dvora,chcípnu auto,jdu zavřít vrata a potom už jsem nenastartoval.Motor chytne a hned zase zhasne,takže zablokované immo.napíchnu to na VAG,jednotka motoru zablokovaná a jednotka immo se vubec nenajde.Prosím Vás o radu kde mám problém,odešla mě ta immo jednotka nebo co se stalo? Vždy když jsem měl auto napojený na VAG tak tam ta immo krabička cvakala a ted vubec nic,nemá třeba nějakou napájecí pojistku,nebo rele.Díky za jakoukoliv radu
nebo řídídí jednotka motoru neodpovídá

- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
z toho auta se blbe taha ven jednotka , nejaky drat nekde preruseny , napajeni immoboxu, rj motoru komunikuje pres immobox, pokud se immobox odpoji nejde komunikace s motorem .
je tam motor 1Z plastova RJ cerna s podtlakem , rado to zlobi pokud to neni precizne zapajene . jsou tam pameti 27C512 mazane uv zarenim.
ale tim to nebude pokud RJ komuniuje. kazdopadne mas druhou na test .
odpoj baterku a zase zkus , je tam motorola hc05 nebo eeprom v immoboxu treba se to kouslo . stat se muze cokoliv.
zkontroluj napajeni immoboxu ,
je tam motor 1Z plastova RJ cerna s podtlakem , rado to zlobi pokud to neni precizne zapajene . jsou tam pameti 27C512 mazane uv zarenim.
ale tim to nebude pokud RJ komuniuje. kazdopadne mas druhou na test .
odpoj baterku a zase zkus , je tam motorola hc05 nebo eeprom v immoboxu treba se to kouslo . stat se muze cokoliv.
zkontroluj napajeni immoboxu ,

Díky prosím tě to napájení jde z nějaké pojistky,nebo z čeho? nejde třeba z toho rozvaděče jak jsou v něm pojisty a rele,už jsem s tym měl parkrát problém,zezadu v těch konektorech to mělo párkrát špatnej dotek a pár věcí zlobilo(otáčkoměr,rychloměr) ale vždy jsem to našel a opravil,aby nebyl zase třeba problém tam.
-
- Aktivista
Problém vyřešen,nešlo napájení na immo jednotku,spálená pojistka č.15,dám novou a zase spálená.Z této pojisky jdou dva dráty,jeden na immo,druhej jde do motorového prostoru,k filtrboxu,kde je nezapojenej konektor(nevím k čemu by mohl bejt) a u něho byl prošoupanej drát a ten se ukostřil,proto spálená pojistka,proto jednotka immo bez odezvy a zablokovaná jednotka motoru.Všem děkuji,hlavně Broukovy