Teplý start v softu Ř.J. 1,9 Tdi

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Car diag
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Car diag »

RobON píše:To BH Motor
a kdo myslis ze mu ten sw udelal (rofl)
jak uz tu nekdo napsal , kazdy sw je specificky a vyzaduje individualni pristup.myslim ze univerzalni postup neni, Kazda sw uprava vyzaduje znalosti o principech fungovani jednotlivych typu motoru, co plati na jednom muze u druheho napachat skody u kterych uz neni cesty zpet
jinak diky BH Motor, je to clovek ktereho si hodne vazim a ktery me toho opravdu hodne naucil,
U Tebe to chápu že neporadíš,jsme od sebe kousek,BH Motor,jestli radil Tobě,tak přece nebude i mě.... Nicméně se mi ozvalo plno šikovných kluků přes SZ zde s fora,kteří mi pomohou sehnat pájku,programátory,Winols,ukážou mi v něm mapy na teplý starty,vzduch,naftu atd :) Těchto lidí si zase nesmírě vážím já a klidně k nim pojedu i přes půl republiky. Tímto jim moc děkuji.Jmenovat je nebudu,ani o to nestojí,ale z jejich chování si pro příště vezmu příklad (offtopic)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Ja ti to poviuem trosku inak. Kazdy nech sa uci sam a na svojich chybach. je velmi jednoduche prist si na hotove bez roboty a usilia. Preto sa verejne neradim. Ked by si mal vybavenie ako maju top ludia co sa tyka chipovania bol by si toho isteho nazoru. Ked chces patrit medzi elitu tak vybavenie stoji tak 10 mega a musi sa to aj dajak vratit. Poviem to inak , ty co su pokrocilejsi si radia v uzsom kruhu a ostatny si radia medzi sebou... Tak to chodi
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

BH motor píše:Ja ti to poviuem trosku inak. Kazdy nech sa uci sam a na svojich chybach. je velmi jednoduche prist si na hotove bez roboty a usilia. Preto sa verejne neradim. Ked by si mal vybavenie ako maju top ludia co sa tyka chipovania bol by si toho isteho nazoru. Ked chces patrit medzi elitu tak vybavenie stoji tak 10 mega a musi sa to aj dajak vratit. Poviem to inak , ty co su pokrocilejsi si radia v uzsom kruhu a ostatny si radia medzi sebou... Tak to chodi
Možná by si se divil,ale když jsem před rokem a půl začínal vždy a ve všem mi poradili nejvice kluci,kteři jsou absolutní špicka,na hodně z nich mám tel. a není problém se jich na cokoliv zeptat. I v otázce teplých startů mi dokonce dva kluci volali ať se nikoho neprosím,že mi poradí a ukážou co budu potřebovat a věř tomu nebo ne ty jsou absolutní špička!!! Jinak máš pravdu že na vše potřebuješ šílené prachy,také už jsem do toho utopil hrozně moc peněz a další v čem ti dám za pravdu je, že nejvíc se naučíš na svych chybách,to už také vím a dost jsem jich udělal,ale příště víš jak prostě to nemáš dělat.
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

Car diag píše:
BH motor píše:Ja ti to poviuem trosku inak. Kazdy nech sa uci sam a na svojich chybach. je velmi jednoduche prist si na hotove bez roboty a usilia. Preto sa verejne neradim. Ked by si mal vybavenie ako maju top ludia co sa tyka chipovania bol by si toho isteho nazoru. Ked chces patrit medzi elitu tak vybavenie stoji tak 10 mega a musi sa to aj dajak vratit. Poviem to inak , ty co su pokrocilejsi si radia v uzsom kruhu a ostatny si radia medzi sebou... Tak to chodi
Možná by si se divil,ale když jsem před rokem a půl začínal vždy a ve všem mi poradili nejvice kluci,kteři jsou absolutní špicka,na hodně z nich mám tel. a není problém se jich na cokoliv zeptat. I v otázce teplých startů mi dokonce dva kluci volali ať se nikoho neprosím,že mi poradí a ukážou co budu potřebovat a věř tomu nebo ne ty jsou absolutní špička!!! Jinak máš pravdu že na vše potřebuješ šílené prachy,také už jsem do toho utopil hrozně moc peněz a další v čem ti dám za pravdu je, že nejvíc se naučíš na svych chybách,to už také vím a dost jsem jich udělal,ale příště víš jak prostě to nemáš dělat.
mohl bych se skromně otázat kdo je podle tebe absolutní špička?
vw passat tdi pd 180ps/420nm
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

A za co si utratil tie sialene prachy ? hmm ? galetto made in china a nejake dvd ? a kto je ta spicka ? trosku ma to zaujima, ale nechcem rypat... (noteeth)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Jen tak pro info za jak dlouho se vrátí 10 investovaných mega.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
RobON
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RobON »

taky by mě docela zajímalo kdo je absolutní špička, o tom kdo je špička mám svůj názor, ale ta absolutní tam mi to moc jasné není.
Kdo maže, ten jede, kdo nemaže, ten platí
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

ROBIG píše:Jen tak pro info za jak dlouho se vrátí 10 investovaných mega.
Zalezi ako sa snazis (LOL)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

ale chlapy vzhledem k tomu jak dlouho ma zalozeny ucet,kolik ma prispevku to potom musi mit ty nejlepsi kontakty na tu naprostou spicku (LOL)
RobON
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RobON »

Ale jo mozna ty kontakty na tu naprostou špičku má, jde o to jestli mu je to něco platné.
muj názor: naprostá špička a určitě i ta normální špička, pokud má být špičkou tak se tomu věnuje profesionálně - tudíž z toho vyplívá že ho to živí a musí mu to vydělávat a zaplatit profesionalni vybaveni (a ještě musi zbýt na kávu) .Myslím si že takový člověk si hodně rozmyslí komu poradí - poskytne knowhow. Pokud už něco takového udělá očekává že to samé se dostane jemu.
Myslím že je z toho dostatečně jasné jak k tomu ta ŠPIČKA přistupuje.
Kdo maže, ten jede, kdo nemaže, ten platí
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

Kluci,nebudu se dohadovat,kdo je absolutní špička a kdo "jen" špiřka. Jak dlouho mám založený účet a tak.Jména Vám také také psát nebudu,to bch byl sám proti sobě. Mé vybavení stálo také dost,alespon pro mě. Je vidět že jsou zde na fóru kluci ochotni poradit Takže pro ty co jste se jen dobře bavili a posmívali,Vás bohužel zklamu,TEPLÉ STARTY MAPY UŽ MÁM(od 7 lidí) a divili by jste se,ono je to od všech stejný. Těm moc děkuji!!! Dál nevím co bych k tomoto tématu mapsal,snad jen to že jsem to dnes zkoušel na dílně na dvou Octávkách a ONO TO FUNGUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

(noteeth) . Praci zdar
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
pokornasek.pepan
Aktivista