opatrně !!! doufám že si to už někdy držel v ruceBradytec píše:Sváříme trubky klimatizace až po obaly převodovek
že máš taková silná slova !!
jinak když převodovku tak na DC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
opatrně !!! doufám že si to už někdy držel v ruceBradytec píše:Sváříme trubky klimatizace až po obaly převodovek
Pulz je nahodou pecka hlavne ak ti treba navarit tenky kus plechu na hrube, alebo zliatinu hlinika s dost velkym podielom primesi horcika. Vtedy je na nezaplatenie, len vsetko je to o nastaveni a trafit sa o toho je system pokus omyl.bombastiq píše:hele tditechu teoreticky to znáš ale praxe je jiná !!!
ják chceš zavařit převodovku z kompozitu ???
zapálíš oblouk a vono pšššš a jehla v piči !!
daš to na DC bez pulzátoru a jedeš !!!!
a ejhle on aj odlévanej hliník se dá vařit "zázrak"
co se týče pulzu tak ten je tak dobrej pro lempla
kterej neumí krezbu a nebo pro borce co má HL45
a vaří 15 let a má na to školení a ví co si vůbec má nastavit
když třeba svařuje titan
co se týče tiga tak sou 2 typy svářeče tan co to má vrozený a ten co se to učí půl roku ,já sem svařoval vysokotlaký potubí , vim o čen to je![]()
hlavně kluci bachcha na hliník jak se lepne trát tak je to bomba jak ze zásuvkyjinak tdi techu co to je za mašinu to je CAMPY -USA ???
180 Amper je na obal prevodovky malo alebo masina ide dost na dorazBradytec píše:Mno musím se přiznat, spíše se pořád učím, ale když člověk pak najde to správné nasavení tak je to bomba. Jako mi to koupili hlavně kvuli klimatizacím.Serou mě ty strašné ceny za kus trubyčky s koncovkama.Pak se občas vaří nějaký hliníkový stůl atd.Ale přiznávám, že až seženu nějaké školení tak asi pojedu. Jinak mám tiga 180 AC DC