TDI PD 85 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rbares:No to možná je, ale ne kažej kupuje auto s tim, že už bude ladit a rozhodne se pro to třeba až později, když auto už má. A tutdíž chce ladit to, co má. A taky ne každej má na to, aby si koupil ARL. A taky si myslim, že ARL se neválej na každym rohu, aby mo mohl mít kažej. To je můj názor, jestli se mnou někdo nesouhlasí, tak mě klidně opravte, že kecám blbosti....
Lusťa píše:Rbares:No to možná je, ale ne kažej kupuje auto s tim, že už bude ladit a rozhodne se pro to třeba až později, když auto už má. A tutdíž chce ladit to, co má. A taky ne každej má na to, aby si koupil ARL. A taky si myslim, že ARL se neválej na každym rohu, aby mo mohl mít kažej. To je můj názor, jestli se mnou někdo nesouhlasí, tak mě klidně opravte, že kecám blbosti....
Já to nemyslel tak,že si koupíš rouvnou auto s 130ps ale jestli nevyjde lépe koupit cely motor 130ps ty už se objevují a začít na něm,sám mám 115ps a uvažuji o nějakých kobylkách navíc,tak to tu sleduji jak na to
BMW X3 3,0 D + Ducato 3,0 JTD
Motor 130ps už je v garáži a turbo ze 150 u Andreho a v pondělí jde ke mě ,ale dvakrát už jsem psal Reeshovi ohledně softu a nic.Na kolik to výjde a jak dlouho to asi trvá pusť nejakou informaci.Lusťa píše:Asi jo, ale jestli chceš jít vejš, tak stejně budeš muset všechno měnit, ale jako základ je to určitě lepší, v tom s tebou souhlasim
BMW X3 3,0 D + Ducato 3,0 JTD
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ahoj promiň, posledních 14 hrozně moc práce, odpovím dnes nebo zítrarbares píše:Motor 130ps už je v garáži a turbo ze 150 u Andreho a v pondělí jde ke mě ,ale dvakrát už jsem psal Reeshovi ohledně softu a nic.Na kolik to výjde a jak dlouho to asi trvá pusť nejakou informaci.Lusťa píše:Asi jo, ale jestli chceš jít vejš, tak stejně budeš muset všechno měnit, ale jako základ je to určitě lepší, v tom s tebou souhlasim