TDI PD 85 kW

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

chucky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

no a jak to budete řešit borci, až se ozve?? :?
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

lamela a přítlačák z VR6 nebo obložit. Zkus si najít diskuze na tohle téma na starym fóru, bylo jich tam myslim docela dost. Určitě tam najdeš odpovědi na tvé otázky a když ne, někdo ti tady určitě rád poradí
rbares
Přispěvovatel

Příspěvek od rbares »

Není lepší začít rovnou na 130Ps nebo 150ps motoru než měnit trysky a turbo na 115ps ?
BMW X3 3,0 D + Ducato 3,0 JTD
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Rbares:No to možná je, ale ne kažej kupuje auto s tim, že už bude ladit a rozhodne se pro to třeba až později, když auto už má. A tutdíž chce ladit to, co má. A taky ne každej má na to, aby si koupil ARL. A taky si myslim, že ARL se neválej na každym rohu, aby mo mohl mít kažej. To je můj názor, jestli se mnou někdo nesouhlasí, tak mě klidně opravte, že kecám blbosti....
rbares
Přispěvovatel

Příspěvek od rbares »

Lusťa píše:Rbares:No to možná je, ale ne kažej kupuje auto s tim, že už bude ladit a rozhodne se pro to třeba až později, když auto už má. A tutdíž chce ladit to, co má. A taky ne každej má na to, aby si koupil ARL. A taky si myslim, že ARL se neválej na každym rohu, aby mo mohl mít kažej. To je můj názor, jestli se mnou někdo nesouhlasí, tak mě klidně opravte, že kecám blbosti....

Já to nemyslel tak,že si koupíš rouvnou auto s 130ps ale jestli nevyjde lépe koupit cely motor 130ps ty už se objevují a začít na něm,sám mám 115ps a uvažuji o nějakých kobylkách navíc,tak to tu sleduji jak na to
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Asi jo, ale jestli chceš jít vejš, tak stejně budeš muset všechno měnit, ale jako základ je to určitě lepší, v tom s tebou souhlasim
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

lusťa : a na kolik tě vyšla ta úprava celkem peněz? řekni ČÁSTKU!

a kde ti ted zabírá spojka? až na konci?
rbares
Přispěvovatel

Příspěvek od rbares »

Lusťa píše:Asi jo, ale jestli chceš jít vejš, tak stejně budeš muset všechno měnit, ale jako základ je to určitě lepší, v tom s tebou souhlasim
Motor 130ps už je v garáži a turbo ze 150 u Andreho a v pondělí jde ke mě ,ale dvakrát už jsem psal Reeshovi ohledně softu a nic.Na kolik to výjde a jak dlouho to asi trvá pusť nejakou informaci.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

rbares píše:
Lusťa píše:Asi jo, ale jestli chceš jít vejš, tak stejně budeš muset všechno měnit, ale jako základ je to určitě lepší, v tom s tebou souhlasim
Motor 130ps už je v garáži a turbo ze 150 u Andreho a v pondělí jde ke mě ,ale dvakrát už jsem psal Reeshovi ohledně softu a nic.Na kolik to výjde a jak dlouho to asi trvá pusť nejakou informaci.
ahoj promiň, posledních 14 hrozně moc práce, odpovím dnes nebo zítra
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
rbares
Přispěvovatel

Příspěvek od rbares »

Díky
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“