Oktavia 1,6 AKL Spotreba a vybracie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oktavia 1,6 AKL Spotreba a vybracie
Nemá niekto skúsenosť na O 1,6 AKL pri zaradenom 4 prevodovom stupni je vysoká spotreba/cez 10l/ a divné trasenie motora. Na diagnostike nie je žiadna závada. Trasenie nie je nejak výrazné no predtým to nebolo. A divné,že je iba na 4 pr. stupni.Stretol sa už niekto s tým?
Stalo se mi, že jsem tohle podcenil, a převodovka ukázala zuby.../diferák/Ale nebyl to tenhle typ...A když jsme u toho, nemohl by mi poradit někdo přes ŘJ zda je možné, aby vibrace motoru již na volnoběh mohla způsobovat ŘJ..?Je to benzin a trysky byly přezkoušené a jsou v pořádku./vše ostatní přezkoušeno /..Díky
nepropadat panice...
Závada sa stále zhoršuje.Už to došlo tak ďaleko,že sa stým nedá ani jazdiť.auto trasie a neťahá. Spotreba je 20l. S prevodovkou to nema nič. trasie to aj bez rýchlosti pri pridaní plynu.Syn to nechal u nejakého mechanika a ten po prehliadke povedal ,že preskočil rozvodový remeň a ide to na tri válce. No neviem je možné aby to skočilo a nestretlo sa to?
Ked sa robila predtým diagnostika tak to dávalo chybu Lambdy tá sa vymazala a chcel som to pozrieť ale už som sa k tomu nedostal.
Len chcem vedieť či by to mohli byť tie rozvody.Díky!
Ked sa robila predtým diagnostika tak to dávalo chybu Lambdy tá sa vymazala a chcel som to pozrieť ale už som sa k tomu nedostal.
Rozvody to byt muzou,staci,aby to skocilo o zoubek...vikino1 píše:Závada sa stále zhoršuje.Už to došlo tak ďaleko,že sa stým nedá ani jazdiť.auto trasie a neťahá. Spotreba je 20l. S prevodovkou to nema nič. trasie to aj bez rýchlosti pri pridaní plynu.Syn to nechal u nejakého mechanika a ten po prehliadke povedal ,že preskočil rozvodový remeň a ide to na tri válce. No neviem je možné aby to skočilo a nestretlo sa to?
G IV 1,9TDI 81kw
Ale kdyby to byly rozvody,tak by se to postupne nezhorsovalo...bylo by to stale stejny,auto by spatne startovalo,nemelo by vykon,klepalo by se atd...vikino1 píše:Závada sa stále zhoršuje.Už to došlo tak ďaleko,že sa stým nedá ani jazdiť.auto trasie a neťahá. Spotreba je 20l. S prevodovkou to nema nič. trasie to aj bez rýchlosti pri pridaní plynu.Syn to nechal u nejakého mechanika a ten po prehliadke povedal ,že preskočil rozvodový remeň a ide to na tri válce. No neviem je možné aby to skočilo a nestretlo sa to?
G IV 1,9TDI 81kw
- mistrkutil
- Přispěvovatel