vibracie motora - vstreky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Jack
- Přispěvovatel
A sakriš ..
Tak to mám asi setrvák v čoudu
. Když pomalu pouštím spojku tak mi to klepe do kopyta a občas se mi stane že na volnoběh se mi pašík rozvibruje a přestane jen když přidám plyn
Co vy na to? Jsou mé obavy správné ? a kolik tak stojí novej setrváček ? Mám Passat 1,9TDI PD 85kw r.v. 99
Re: A sakriš ..
tak to mas setrvak no:(Jack píše:Tak to mám asi setrvák v čoudu. Když pomalu pouštím spojku tak mi to klepe do kopyta a občas se mi stane že na volnoběh se mi pašík rozvibruje a přestane jen když přidám plyn
Co vy na to? Jsou mé obavy správné ? a kolik tak stojí novej setrváček ? Mám Passat 1,9TDI PD 85kw r.v. 99
VW Polo 1.4 tdi rv 2001
Re: A sakriš ..
Bud v klidu, novej stoji asi 21000k...Jack píše:Tak to mám asi setrvák v čoudu. Když pomalu pouštím spojku tak mi to klepe do kopyta a občas se mi stane že na volnoběh se mi pašík rozvibruje a přestane jen když přidám plyn
Nafťáci všech zemí, spojte se!
tak se koukni na http://www.elitecat.cz/Default.aspx, tam je na toho passata 85KW za 20 tisic s dph..
- Jack
- Přispěvovatel
no...škoda..
The page cannot be found 

- Jack
- Přispěvovatel
ááá...už to mám :)
no...nekecal...no
cislo podvozku:3B-YE399202 / do čísla karoserie:3B-YE468146 / oddělení bloku: / kód motoru:AJM /
Dodavatel: LUK 16 900,00 CZK (20 111,00 CZK)
No tak a co včíííl ???
cislo podvozku:3B-YE399202 / do čísla karoserie:3B-YE468146 / oddělení bloku: / kód motoru:AJM /
Dodavatel: LUK 16 900,00 CZK (20 111,00 CZK)
ja som riesil to iste na PD 74kw
cely motor sa triasol, po vymene vstrekov odstanene na 70 percent
neskor sme tam menili aj zotrvacnik a uplne to zaniklo
auto malo zhruba 300t km
veci som menil z vrakaca z vonku a zotrvacnik + komplet cela spojka /pouzitelna/ sa tam da zohnat za 3-5t Sk podla toho na koho natrafis
cely motor sa triasol, po vymene vstrekov odstanene na 70 percent
neskor sme tam menili aj zotrvacnik a uplne to zaniklo
auto malo zhruba 300t km
veci som menil z vrakaca z vonku a zotrvacnik + komplet cela spojka /pouzitelna/ sa tam da zohnat za 3-5t Sk podla toho na koho natrafis
- Mara123
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Lusťa píše:špatnej setrvák se dá taky poznat, že když pomalu pouštíš spoujku, tak cítíš takový vibrace do nohy, je to jakoby ti tam něco jemně bouchalo do podrážky. Tak se projevuje, když je načatej, když je zcela špatnej, tak to cítíš na místě.Ti to rozvibruje celý auto
Pišeš když pomalu pouštíš spojku . . myslíš za jízdy při přeřazování nebo když se rozjíždíš z místa, za jízdy mě to dělá když jedu kolem 80 ti a přřadim třeba na 5ku s pomálým poštěním spojky tak je to v tom pedálu cítít. Ale při rozjezdu z místa je to naprosto hladký žádny vibrace v pedálku spojky nejsou.
Nevim podle mě je to za jízdy u dieslů normální . . Mě se tam něco rozvibruje nebo rozrezonuje při 2000 až 2500 otáčkách míň a nad je to ok ale myslím že je to nějakej plech nebo něco, pozoroval jsem to v garáži pri otevřených dvěřích při přídávání plynu se to ozvývá jenom v tom pásmu.
Octavia 1.9 TDi 81KW r.v.2001