Felicia 1.3BMM a vycteni Dump

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
krehnis
Nováček
Odpovědi: 0

Felicia 1.3BMM a vycteni Dump

Příspěvek od krehnis »

Zdravim,poradí někdo čím vyčíst obsah eeprom u felicie 1.3 BMM (136B) ? Díky moc
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

programátorem přece!!!

Ne vážně, eeprom u felicie můžeš vyčíst programátorem vždy, kabelem jen z některých jednotek. Kdybys napsal, o co ti jde, tak bych si nemusel dělat srandu :D
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
krehnis
Nováček

Příspěvek od krehnis »

Díky,chápu že jsi si udělal srandu.Programátor bohužel nemám.Potřebuji vyčíst dump a dát ho někomu kdo by mi trochu poupravil mapu.Potřeboval bych prodloužit dobu vstřiku při startu při teplotách pod 0C.Motor mám v pořádku jen nepoužívám Natural,tak jsou trochu problémy.takže jakým kabelem mohu dump vyčíst?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

hmm, tak to asi opravdu nebude eeprom, ale flash paměť a s největší pravděpodobností OTP, kde se bez programátoru a nové paměti neobejdeš. Dám ti dobrou radu, raději to svěř někomu, kdo to umí.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
krehnis
Nováček

Příspěvek od krehnis »

Svěřím jim to rád,jen jsem myslel jestli bych nezkusil to alespoň vyčíst
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jen klidně laboruj, směle do toho!!! Alespoň necháš někoho slušně vydělat, až po tobě bude mrtvoj jednotku oživovat (wallbash)
krehnis
Nováček

Příspěvek od krehnis »

No tak to bych raději sehnal jinou jednotku.Každý neumí všechno,proto jsem se zeptal.Takže rada typu : jen do toho, mi příjde trochu jako výsměch.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ono to tak v podstatě je...jinak se na pokusy těch, kteří nevědí, která bije, nedá reagovat.

Samozřejmě nikdo učenej z nebe nespad, ale pokud nemám na to, abych se to naučil (prostředky,náhradní jednotky, vybavení atp.), tak se do toho nemontuju...
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Ale montuju všichni jsme nějak začínali a všichni se stále učíme :D
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Nevím, proč to řešíš tak krkolomně. Stačí zvednout tlak paliva na monovstřiku a dosáhneš stejného účinku jakého chceš dosáhnout. Dovolím si tvrdit, že tam nemáš ani 2 At a proto jsou s tím problémy.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“