Po výměně vstřiků za lepší auto vybruje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po výměně vstřiků za lepší auto vybruje
Ahoj,mám problém,vyměnil jsem vstřiky za lepší,ale auto od 1700ot/min do 2100ot/min začne jakoby vybrovat,ale jen když držím plyn až na podlahu,když přidávám na půl plynu,tak se nic neděje,projevuje se to nejvíce na 4 a 5 převodový stupeň,má někdo nějakou radu pro mně?Četl jsem někde,že to může být kloub na převodovce,setrvák,ale taky i podfukování vstřiku nějakého..Díky za odpovědi
Vymeň šrouby za nové mal som takéto problémi a po výmene šrobov za nové problém vyriešený.dj_novys píše:Nové nebyly,a označení také nevím,pač mi to měnil kámoš....ale on na ně jezdil na stejném motoru a měl to bez problémů,myslím si,jestli nemám třeba někde nějaký podtlak,jelikož kroužky a šrouby na vstřikách neměnil.
omas1977 píše:Vymeň šrouby za nové mal som takéto problémi a po výmene šrobov za nové problém vyriešený.dj_novys píše:Nové nebyly,a označení také nevím,pač mi to měnil kámoš....ale on na ně jezdil na stejném motoru a měl to bez problémů,myslím si,jestli nemám třeba někde nějaký podtlak,jelikož kroužky a šrouby na vstřikách neměnil.
Jaký srouby mas na mysli? Co držej vstřiky,