XENONY OCTAVIA 1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JS65
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od JS65 »

Jasne , ale teraz neviem co vlastne pride!
Pisal som si s predajcom a menil to na 6000K , lebo kamos ma super xenony na starsej A4 a povedal mi ze vybojky ma z Q7 6000K a to sa mi uz zdalo silne!
Dneska mi zase prisiel email od dalsieho obchodneho zastupcu ze to nemam preberat na poste , ale rovno mam objednat sadu 6000K , tak som to zakoncil s tym ze to najprv namontujem vyskusam a ked sa mi to nebude pacit poslem im naspat len vybojky a oni mi obratom poslu 6000K.
Neva som zvedavy co pride.
jiroch
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od jiroch »

Ahoj, mam oktu 1.9 TDi s xenony 6000k predelavka a dnes jem platil 1000kc pokutu. Tak ted premejslim, zda je tam nechat nebo je dat pryc. Ale davat pryc se mi je vubec nechce. Strasne jsem si na ne zvykl. Jezdil jsem s nema bezproblemove predevsim ve meste cca rok a pul a nic az dnes. Sli na jisto, polis zavolal z krizovatky vysilackou a o kousek dal me brali. Ukecat se nedalo nic. Proste tech. stav vozidla. Hadat jsem se nechtel, nebot mam jeste mracitka a WRC kridlo, za ktere by me urcite natahli, ovsem to je v ten moment vubec nezajimalo. Sli proste tvrde po tech xenonech. Nechce se me jich vzdavat, mam je serizeny nejniz jak to jde, abych neoslnoval a ted bych je mel dat pryc ? Hmm... :?
Okta 1,9TDi - 81kW, AHF, powerbox, rv. 2000, WRC kridlo, plna vybava
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“