passat 04 zapojení polodotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
passat 04 zapojení polodotu
Zdarec potřeboval bych poradit. Passat tdi 74kW 04. Auto s holýma budíkama. Zapojuju pal. PC. Mám druhý budíky s polodotem, ty přispůsobím(pin atd) a jde mi o to jestli někdo neví zapojení pinů do přístrojovky z pravé páčky stěračů s ovládáním pal.pc. Pak to neukazuje vnější teplotu (v palubce chyba vnější teploměr zkrat na plus) jak ho zapojit a co je třeba. Děkuju moc za rady...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
polodot
Na páčce pal.pc je 6ti pólový konektor. 4x volný... Na páčce jsou piny označeny čísly 1-6. Kterej kam? To vnější čidlo do zeleného nebo modrého konektoru?(názory se liší
)
A stačí mě ukostřit vnější čidlo (plácnu třeba pod baterkou) kdekoliv a kostru páčky někam ke kostrám? Děkuji

A stačí mě ukostřit vnější čidlo (plácnu třeba pod baterkou) kdekoliv a kostru páčky někam ke kostrám? Děkuji

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: polodot
Piny na páčce si propípej a hned víš který kam máš zapojit.skeletor píše:Na páčce pal.pc je 6ti pólový konektor. 4x volný... Na páčce jsou piny označeny čísly 1-6. Kterej kam? To vnější čidlo do zeleného nebo modrého konektoru?(názory se liší)
T32b-, zelený To je pinout a ne věc názoru

Je v celku jedno odkud bude kostra ale .......... -T32a-, modrý -7 - svorka 31, kostra snímačů