Kočky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kozelpub
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kozelpub »

kamoska mala problem s tygrem domacim (kocka) ze ji chcal do koberca, mala taky ten dlhosrsty koberec :D nasekala tam spraju proti mackam :D a ta svina jej tam hnet zadelila darcek :D tak sa nasrala navalila tak spreju ze tam bola priam vrstva toho :D chytila macku dala ju tam a ta s prskanim ako pravý alergik zdrhala kade lahsie.
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
moucha
Přispěvovatel

Příspěvek od moucha »

Hele a co takhle autoplachta? :D Nebylo by to nejjednodužší aby se nestalo nic kočce ani autu? :D
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Anebo ceduli. Kočky prosím nelezte na auto.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Bezi
Nováček

Příspěvek od Bezi »

Nejlépe ostříhat nějakého smradlavého psa ty chlupy dát do punčochy a třeba do motoru,nebo pod masku.Funguje to,ale jen dokud ty chlupy nepřestanou smrdět po psu.Mám to odskoušené. ;)
kave66
Přispěvovatel

Příspěvek od kave66 »

řešil jsem podobný problém, koukal jsem různě po rušičkách ale nechtělo se mi do toho nějak extra investovat, na chalupě sousedovic kočky si bohužel oblíbily moje auto asi jim voní nafta (LOL) , nejen že ho neustále značkovaly ale nejradši se vyhřejvala na střeše nebo na kapotě, vyřešil jsem to odpuzovacím sprejem kterým vždycky stříknu pod každý kolo vždy když přijedu na chatu, vydrží to docela dlouho a funguje to, mě to pomohlo od tý doby po kočkách ani stopa. Sprey stál kolem 130,- .

Obrázek

Obrázek
Firad&HybridG4
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

kave66 píše:řešil jsem podobný problém, koukal jsem různě po rušičkách ale nechtělo se mi do toho nějak extra investovat, na chalupě sousedovic kočky si bohužel oblíbily moje auto asi jim voní nafta (LOL) , nejen že ho neustále značkovaly ale nejradši se vyhřejvala na střeše nebo na kapotě, vyřešil jsem to odpuzovacím sprejem kterým vždycky stříknu pod každý kolo vždy když přijedu na chatu, vydrží to docela dlouho a funguje to, mě to pomohlo od tý doby po kočkách ani stopa. Sprey stál kolem 130,- .

Obrázek

Obrázek
psí pižmo,,,,
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
babuc
Nováček
Příspěvek od babuc »

Funguje vzduchovka. (rofl)
Ještě nikdy se nestalo aby to nějak nedopadlo!!
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

ano ale nesmíš si trefit auto (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“