Vstreky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstreky
Zdravim vsetkych
Poteboval by som poradi mam Passat 2.0TDi PD kod motora BMP
su v nom vstreky pod cislom 038130080BQ no jeden je vadny potreboval by som vediet ake vstreky s akym cislom by mohli byt pouzite v tomto motore,
totizto podarilo sa mi zohnat vstrek pod cislom 038130073AG je mozne ho pouzit za ten vadny
Dakujem ze radu
Poteboval by som poradi mam Passat 2.0TDi PD kod motora BMP
su v nom vstreky pod cislom 038130080BQ no jeden je vadny potreboval by som vediet ake vstreky s akym cislom by mohli byt pouzite v tomto motore,
totizto podarilo sa mi zohnat vstrek pod cislom 038130073AG je mozne ho pouzit za ten vadny
Dakujem ze radu
...na tych AG som doniesol auto z Nemecka a islo v poho...
teraz su tam tie BQ hodnoty z Vag -0,17/-2,99/+3,01/+0,14
vyzera to na treti valec s hodnotou -2,99 je mozne ze by vstrek vykazoval taku hodnotu keby bola niekde ina vada? lebo ked mu pridam tak ako je vzadu na motory EGR tak to odtial zacmudi ako keby tam bolo vadne nejake tesnenie alebo praskla nejaka priruba neviem si uz rady bolo to aj v servise kde mi povedali ze pretesnit vstreky to sa urobilo a motor stale trha a cmoudi aj niekde okolo sacieho tlaky som zatial nemeral vsetko sa to toci okolo vstrekov
dakujem za vsetky nazory
teraz su tam tie BQ hodnoty z Vag -0,17/-2,99/+3,01/+0,14
vyzera to na treti valec s hodnotou -2,99 je mozne ze by vstrek vykazoval taku hodnotu keby bola niekde ina vada? lebo ked mu pridam tak ako je vzadu na motory EGR tak to odtial zacmudi ako keby tam bolo vadne nejake tesnenie alebo praskla nejaka priruba neviem si uz rady bolo to aj v servise kde mi povedali ze pretesnit vstreky to sa urobilo a motor stale trha a cmoudi aj niekde okolo sacieho tlaky som zatial nemeral vsetko sa to toci okolo vstrekov
dakujem za vsetky nazory
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu sadu vstřiků BQ z motoru BMP za rozumnou cenu.Jinak si myslím,že ty hodnoty z logu jsou špatné.Takže zkusit vyměnit vstřiky.A ještě nejdřív zkontrolovat DPF jestli není ucpaný-dost častá závada.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
DPF svítit nemusí.Jinak změř tlaky-aby nebyl prasklý píst.Taky častá závada.Kdyžtak mám jiný. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Sběrač informací
Chová se to stejně i za studena,nebo se to zhorší jak se motor zahřeje?rudiger99 píše:Po vymene vstrekov medzi 4tym 3tim valcom hodnoty ukazovali
-0,14/+1,02/-0,8/+0,12
no motor stale trha akoby isiel na 3 valce od 1500 otacok a dymí hlavne pri plynu
co moze byt problem ak hodnoty vstrekov su v norme?
dakujem