AFN passat syncro dvojhmota?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AFN passat syncro dvojhmota?
Servus chlapi potrebujem radu mam rozobrate auto a rozmyslam dat tam jednohmotu aj ked moja dvoj je nova ma asi 20 000km no do buducna nebude ta jednohmota triast pri rozbehu ? ta moja ma uz terz neaku vôlu. davam tam turbo s 96kw prerobene na VB a mozno niekedy aj trysky tak uvazujem uz trozku tu spojku predpripravit.
[quote="Tom89"]
neviem ti povedat ale myslim ze 190-200 podla toho aky soft tam bude ja rozmyslam presne tiez nad PP764 a dnes som volal s clovekom co robi spojky sportove a povedal ze mam nechat dvojhmotu posle mi lamemu a pritlacak silnejsi cakam ze mi napise presne o co sa jedna potom to tu dam.. a jednohmota vraj trasie dost no ked sa mi pokazi tak zavarim tu moju dvojmotu

neviem ti povedat ale myslim ze 190-200 podla toho aky soft tam bude ja rozmyslam presne tiez nad PP764 a dnes som volal s clovekom co robi spojky sportove a povedal ze mam nechat dvojhmotu posle mi lamemu a pritlacak silnejsi cakam ze mi napise presne o co sa jedna potom to tu dam.. a jednohmota vraj trasie dost no ked sa mi pokazi tak zavarim tu moju dvojmotu

Asi jsem mel stesti, ale pred tim jsem mel normalne dvojhmotu a v praci mame jen auta s dvojhmotou a ja tam fakt rozdil nevidim, zadne skubani apod. nepocituji.Tom89 píše:Já to tatovy furt říkám at tam dá 1hmotu,když je to 4x4 a má to ještě větší odpor při rozjezdu,ale zatím šetříme.Inspirace pobíram od tud.mě spíš zajímá jestli to jde tak moc poznat že to "údajně" škube,nebo trhá
Naposledy upravil(a) nostromo dne 13 dub 2011, 22:01, celkem upraveno 1 x.
no já mám a4 quattro afn 1.9 a taky o tom přemejšlim, nechal sem dvouhmotu jen se přeobložila lamela a při plnym plynu v nišších ot. se taky ozývá,. rozjezdy v pohodě.,ale to by mělo s jednohm. bejt taky.
dvouhm. nemá ráda vysokej výkon a hlavně velkej krouták odspoda,.

dvouhm. nemá ráda vysokej výkon a hlavně velkej krouták odspoda,.

Audi A4 B5 quattro 1.9TDI 81Kw egr, kat- off-trysky PP 764, turbo-hybrid200ps, FMIC, chip