proc odchazi vstriky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
v
Je to klasika Pumpe Diese,ale systém siemens je nastaven tak aby při kolapsu cívky zablokoval celou palivovou soustavu, o proti Bosch ten tě nechá dál jezdit třeba i na dva válce.
RRadim 608557734
Vymena
Predem se omlouvam za asi hloupy dotaz. Mam VW Passat 103kw BKP motor - siemens vstriky. Pred casem mi jeden odesel (nebyl ucpanej spatnou naftou, ale nejaky problem s elektromagnetem).
Vymena cca 16 tisic a dostal jsem potesujici zpravu, ze muze pocitat s tim, ze zbyle tri se taky odporouci...
A ted ten dotaz. Je mozny tam dat tam tyto: http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
Cena za 4ks je mensi nez ve VW za jeden...
Moc se v tom nevyznam, takze nevim, jestli ta elektro cast, co u meho klekla je nekde zvlast nebo je soucasti vstriku?
Pokud bych teda vstriky vymenil za tyto, vymeni se tim jen tryska nebo i ta cast s elektromagnetem
Diky...
Vymena cca 16 tisic a dostal jsem potesujici zpravu, ze muze pocitat s tim, ze zbyle tri se taky odporouci...
A ted ten dotaz. Je mozny tam dat tam tyto: http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
Cena za 4ks je mensi nez ve VW za jeden...
Moc se v tom nevyznam, takze nevim, jestli ta elektro cast, co u meho klekla je nekde zvlast nebo je soucasti vstriku?
Pokud bych teda vstriky vymenil za tyto, vymeni se tim jen tryska nebo i ta cast s elektromagnetem
Diky...
Ono vlastně vyřešení vstřikování takových velkých tlaků a ještě několikrát najednou, dle konstrukce, je zázrak jak po mechanické, tak po elektrické stránce..nároky na materiál , el.cívečky pracující za extrémních změn teplot jsou obrovské takže už z původu své konstrukce je to nejchoulostivější součást motoru...A každá firma to zvládá jinak ....Lepší už to nebude, jen horší..jen to, že tryska vydrží 150000 km je z říše snů....A několikrát přetočený tachometr prostě nemůže vydržet...V jednoduchosti je síla a proto tento složitý systém moc síly nemá..ale to není jeho vina. 

nepropadat panice...