Len oktavia....ROMIK píše: Je to problém budíku na Octavce nebo celé VW.
Zatím jsem slyšel jen o octavce
budiky octavia 034G problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
mifii
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Opravy tachometru
Opravuji budiky.Lidi z www.octaviaclub.cz me uz budiky posilaji.Vice info na mifii@tiscali.cz
maros4341 píše:tych ludi, co to vedia spravit je v SK urcite omnoho viac....inak tento problem som si vyriesil sam, trvalo to zopar hodin studia zapojenia PCB - vysledok je vsak taky, ze to chodi a pri cene 2000 za opravu mam aj dost zakaznikov - je pravda ze z riesenim sa takisto nikomu nepochvalim...
kde presne byvas ja som z martina. potreboval by som spravit budiky-oktavka kombi r.2000 1.9 tdi 81 kw nastartuje a zhasne. napis mi prosim ta. ianholec@centrum.sk
potrebujem opravit budiky v octavii rok 2000 . padli a ked auto nastartuje hned zhasne
maros4341 píše:tych ludi, co to vedia spravit je v SK urcite omnoho viac....inak tento problem som si vyriesil sam, trvalo to zopar hodin studia zapojenia PCB - vysledok je vsak taky, ze to chodi a pri cene 2000 za opravu mam aj dost zakaznikov - je pravda ze z riesenim sa takisto nikomu nepochvalim...
kde presne byvas ja som z martina. potreboval by som spravit budiky-oktavka kombi r.2000 1.9 tdi 81 kw nastartuje a zhasne. napis mi prosim ta. ianholec@centrum.sk
potrebujem opravit budiky v octavii rok 2000 . padli a ked auto nastartuje hned zhasne
Není problém opravit jakékoliv budíky...stačí schéma, trpělivost a zkušenosti...cena naprosto lidová první generace 1700 a dvojky 2000 CZK
) Je to cena odpovídající práci a materiálu.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
-
morituning
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
oprava budikov vychod SK www.moriservis.sk
skoda fabia 1.9SDI 47kW
audia A6 avant 1.8 20V 92kW LPG
suzuki RF600 77kW
audia A6 avant 1.8 20V 92kW LPG
suzuki RF600 77kW
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
Ked som rpodobny problem riesil asi pred pol rokom, tak som sa vykaslal aj na 034G a prerobil som to na 841J s maxiDOTom. Nove budidky maxiDOT s immo ma vysli len ocosi viac ako by ma stala vymena krokovych motorcekov. Nove budidky uz maju podobne necnosti odstranene a ako bonus mam maxiDOT. Prerabka na 3gen. immo a canbus nieje narocna zalezitost (nebavim sa samozrejme o prekopavke na 3gen. komfort), takze nebolo ocom rozmyslat. Pokazene 034G som potom este strelil za 30eur chalanovi co si chcel vymenit cierny polep do svojich strych budikov so sivim polepom