Výměna BKP motoru za BMM je to možné?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna BKP motoru za BMM je to možné?
Lze vyměnit v passatu motor BKP za BMM. Vím že je to změna z 16 ventilu bez filtru na 8v s filtrem. Je to teoreticky možné nebo ne?
-
- Aktivista
Re: Výměna BKP motoru za BMM je to možné?
určitě to bude pěkná blbosthalfar píše:Lze vyměnit v passatu motor BKP za BMM. Vím že je to změna z 16 ventilu bez filtru na 8v s filtrem. Je to teoreticky možné nebo ne?

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Možný je všechno.Ale jsou to dva zcela odlišný motory,takže je to tak trochu blbost.
Jednoduší je BKP nahradit BKD.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Sběrač informací
Já říkám a stojím si za tím,že jde všechno na světě jde,jen je třeba uvážit náklady s tím spojené a jejich návratnost,četl jsem takovou studii,že každá investice ktera se vrátí do 15 let a potom přináší zisk je výhodná.Dnes uz vstrikovace siemens nejsou tou noční můrou co bývaly,než jsem si koupil BKP i já a po 14 dnech jsem byl ve zkratu,což mě starého lakomce a držgrešli donutilo se do té fámy o nespravitelnosti tohoto elementu trochu zasvětit,taky z toho důvodu, neboť se psalo,že najde-li se někdo kdo to opraví,pak se mají přepisovat dějiny,no a to by bylo abych u toho nebyl zrovna já jinak 

Nikdo Ti přesně neřekne, jaká úskalí Tě mohou čekat, protože to nikdo patrně nedělal vědom si ekonomického nesmyslu tohoto počínání...Může se stát, že po dlouhém předělávání nastoupí problém, který nemá řešení i když souhlasím, že třeba jde rozříznout 2 auta a opačně je svařit... 

nepropadat panice...
-
- Sběrač informací
Tak tak a potom je tu pořád to řešení kladivojericho-3 píše:Nikdo Ti přesně neřekne, jaká úskalí Tě mohou čekat, protože to nikdo patrně nedělal vědom si ekonomického nesmyslu tohoto počínání...Může se stát, že po dlouhém předělávání nastoupí problém, který nemá řešení i když souhlasím, že třeba jde rozříznout 2 auta a opačně je svařit...