zavaření diferenciálu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zavaření diferenciálu
zdravim neni tu někdo z okolí chomutova kdo by mi byl schopnej zavařit diferenciál na převodovce g2-1.6d-netunim stavím traktůrek 

g3 tdi ahu,octa asz
-
- Aktivista
Re: zavaření diferenciálu
a jak chceš zatáčetpitrsss píše:zdravim neni tu někdo z okolí chomutova kdo by mi byl schopnej zavařit diferenciál na převodovce g2-1.6d-netunim stavím traktůrek

stačí se naklonit na vnějšek, odlehčí se vnitřní kolo. Jak na čtyřkolce... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

uchycením druhý polosy se diferák časem vykurví ,daleko spolehlivější je zavaření diferákuRudisTDic píše:Tak to se snad dá pořešit i bez vaření ne??Uděláš si úchyt na jeden vývod z diferáku a ten druhej logicky bude zabírat pořád.. Chtělo by možná napsat jako máš převodovku na to zavaření a jak to budeš mít uspořádaný na tom traktůrku..
pokud chce někdo více info koukněte na www.nasetraktory.cz
g3 tdi ahu,octa asz
-
- Aktivista
Presne tak, planety by to dlouho nevydrzely nejsou na lozisku a jeste k tomu pri zastavenym jednom unaseci se druhej unasec toci dvounasobnou rychlosti. Delal jsem to zrovna minulej tyden ze stejnyho duvodu.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
-
- Aktivista
pitrsss asi myslel nák takhle http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =13&t=4673 dávali sme tam převodovku z golf 1 , je to prakticky celou skřín rozdělat a pak to prostě zavařit žádný sr.ní. budeš dělat i hnanej předek? 

Audi A4 B5 quattro 1.9TDI 81Kw egr, kat- off-trysky PP 764, turbo-hybrid200ps, FMIC, chip
máš to pěkný,hnanej budu mít jen zadek ze samosvoremjirka1.9 píše:pitrsss asi myslel nák takhle http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =13&t=4673 dávali sme tam převodovku z golf 1 , je to prakticky celou skřín rozdělat a pak to prostě zavařit žádný sr.ní. budeš dělat i hnanej předek?
g3 tdi ahu,octa asz