Slabě chladí klima OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Slabě chladí klima OII
Zdravím hledal jsem tady na foru a nějak se mi nedaří najít to co se týká mě, tak se ptám: OII 77Kw něco přes 200Tkm najeto a slabě chladí klima. Napln nová a kompresor taky. Borec co mi to plnil říkal že se netočí jedna vrtule tak by mě zajímalo jak to prověřit? Jestli je to špatné nebo je tam i nějaké relé či co by to mohlo zpusobovat. Díky moc za odpovědi.
Audi 80 1.8i-První vůz 
Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Dělám to známému. Plnili mi to kluci z lakovny i s testem na unik a podobně a říkali že vše funguje jak má i o tom ventilu se zmínili ale že prostě ten ventilátor se ne a ne roztočit. Známy s tím jezdil a že pohoda že to chladilo ale jak byl brutal hyc nevychladil tak jak by chtěl.A ted to dával někde zkontrolovat a říkali mu že chladiva měl málo ale že ta vrtule fakt nefičí. A ted nevím či vyměnit tu vrtuli nebo je zrada v něčem jiném. Jinač ten pylový zkouknu ale že by se kvuli něj netočila vrtule???? Jinač dik za rady

Audi 80 1.8i-První vůz 
-
slovacek.milos
- Aktivista
Nemám ted auto doma musím se na něj pořádně podívat jak mi ho zde přistaví. Ale koukal jsem do dílenských příruček a právě nemužu zjistit nebo spíš najít nic kde by bylo něco napsáno o kontrole te vrtule. Jak budu mít auto doma ihned napíšu podrobněji. Jen sem chtěl trochu dopředu zjistit co by to mohlo byt.
Audi 80 1.8i-První vůz 
Jen pro zajímavost má zkušenost s vrtulí od klimy. Mam passat B5 81kw, Vrtule mi nefunguje a má to ten efekt, že když se stojí nebo jede pomalu tak to chladí hrozně málo respektive vůbec, když mi měnili řemen tak jí zkontrlovali a je na ní velká vůle, koupil jsem jetou bez problémů za 1500,- nová stojí okolo 5000,- original. Ještě jsem jí teda nevyměnil. Z mojí zkušenosti vím, že když auto stojí a je zaplá klima, musí se vrtule točit jinak to nechladí.
jo a jak se to poznává když tam někdo přidá barvivo???Roman 101 píše:U oc II je potřeba mrknout diagnostikou na hodnoty v blocích.
Ale nejčastěji je kompresor ko. Jde to poznat podle barvy oleje co se odsaje
s chladivem. Jestli je hodně zelený tak je na pístech ten teflon vydřený a nedá potřebný tlak. Jinak je lepší se podívat kolik saje a tlačí a je hned jasno!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
proveď kontrolu větráků pomocí diagnostiky případně hledej schilé kabely u větráků nebo prasklou pojistku z důvodů vadné klapky sání (častá závada 2.0 16V...)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Díky moc. Ale kompresor tam je jak už sem říkal starý ani ne rok. A kde najdu relátka co se týkají té vrtule? Nebo přesně který kanál sledovat v naměřených hodnotách?
Ale v servisu mu říkali že tlaky a vše ma ok. že se jen prostě ta jedna vrtule netočí.
V útery to budu mít auto u sebe tak budu zkušat.
Ale v servisu mu říkali že tlaky a vše ma ok. že se jen prostě ta jedna vrtule netočí.
V útery to budu mít auto u sebe tak budu zkušat.
Audi 80 1.8i-První vůz