Jeep Cherokee 2.5 TDi

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
x.gon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jeep Cherokee 2.5 TDi

Příspěvek od x.gon »

Neřešil jste někdo problém s řídícím vstřikem? Jde oto že auto jezdí normálně a zničeho nic sporadicky to nepustí nad 2tis otáček. nemá tah. v ŘJ byla závada snímač polohy pedálu plynu ale ten je ověřen je dobrý , po vymazání se už závada neobjevila.. neměl jsem možnost zkontrolovat blok naměřených hodnot za jízdy , jen mi jeden Jeepař poradil že to je váha vzduchu ale ta se mě nezdá na osciloskopu se chovala normálně a pak ještě poukazoval na ten řídící vstřik...Tak se jen chci zeptat jestli stím nemá zkušenost zda snímač zdvihu jehly se projeví takto... Bohužel nam ted v praci odesel notas tak to nemuzu skusit za jízdy...
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
omega001
Přispěvovatel

Re: Jeep Cherokee 2.5 TDi

Příspěvek od omega001 »

x.gon píše:Neřešil jste někdo problém s řídícím vstřikem? Jde oto že auto jezdí normálně a zničeho nic sporadicky to nepustí nad 2tis otáček. nemá tah. v ŘJ byla závada snímač polohy pedálu plynu ale ten je ověřen je dobrý , po vymazání se už závada neobjevila.. neměl jsem možnost zkontrolovat blok naměřených hodnot za jízdy , jen mi jeden Jeepař poradil že to je váha vzduchu ale ta se mě nezdá na osciloskopu se chovala normálně a pak ještě poukazoval na ten řídící vstřik...Tak se jen chci zeptat jestli stím nemá zkušenost zda snímač zdvihu jehly se projeví takto... Bohužel nam ted v praci odesel notas tak to nemuzu skusit za jízdy...
Osobně bych to tipl spíše na nějaký sporadický špatný kontakt v kabeláži.
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

Tak váha vzduchu se projevila už je nová a jezdí to.
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“