nepravidelný chod 2.0hdi 80kw RHZ

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavel-p7
Nováček
Odpovědi: 0

nepravidelný chod 2.0hdi 80kw RHZ

Příspěvek od pavel-p7 »

zdravím vás pánové
potřebuji poradit mám dvoulitra hdi 80kw rhz po nastartovaní drží otáčky a při mírném přidání plynu začne mít nepravidelný chod. je to znát i při vyšších otáčkách.zvuk kolísání je pravidelný.diagnostika nic neukázala vše ok.po zahřátí to vypadá ok ale při vyřazení na volnoběh je to stejné.vypadá to jako by vynechával jeden válec.prosím o radu čím by to mohlo být.
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..podla všetkeho to bude vstrek,bolo by urobiť prepadovu skušku..alebo skus vymeniť pal. filter možno bude zaneseny,alebo DRV je tam toho vela ale robí to skoro každy pežot
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
pavel-p7
Nováček

Příspěvek od pavel-p7 »

tak jsem vyměnil palivový filtr a natankoval shell. je to lepší ale pořád to kolísá za studena.čím mám pokračovat dál?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No, jen taková zajímavost..majitelka si stěžovala na malý výkon /Xsara 2.0 HDI/ a pomalý rozjezd až škubání a chtěla po radách sousedů dát auto na diagnostiku a dělalo to zadřené lanko od plynu k potenciometru...a prasklý konec lanka, kam se dává zajištovací pérko/u potenciometru/.. :)
nepropadat panice...
pavel-p7
Nováček

Příspěvek od pavel-p7 »

potenciometr mám zánovní ale podívat se v jakém stavu je lanko to mě nenapadlo skontroluju promažu.potom dám vědět jak to dopadlo. díky
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“