chvilku mi to jde a chvilku ne
ráno nastartuju a ujedu třeba 15 km a servo v pohodě, pak se rozsvítí a neběži, vypnu zapnu a zase chvilku jde
na diag to napsalo nějaký zkrat ale nevím kde to hledat
nevíte co stím?
díky moc
ahoj a rozsviti se kontrolka??pokud to pise zkrat tak koukni na baterce nahore na ty plech.pojistky a pak na ty v te male krabicce na baterce..pokud ok tak to vypada ze mužebyt ko snimac natoceni te na řízeni a nebo can-busy mala svorkovnice na čerpadle servořizeni..no at o nejhorší..čerpadlo..
ahoj a rozsviti se kontrolka??pokud to pise zkrat tak koukni na baterce nahore na ty plech.pojistky a pak na ty v te male krabicce na baterce..pokud ok tak to vypada ze mužebyt ko snimac natoceni te na řízeni a nebo can-busy mala svorkovnice na čerpadle servořizeni..no at o nejhorší..čerpadlo..
ted sem to rozebral a když odpojim konektor co vede ke snímači řízení, servo funguje tak na 50% což je v podstatě stav který nastane když se mi po chvíli jízdy a 100% funkčnosti rozsítí zničeho nic kontrolka řízení
tak myslíte že to bude tím čidlem? kde ho mám sehnat? dá se někde koupit krom origo škoda
díky
Cidlo snad nikdy nebylo v pytli,teda u Koyo.Casto ,tedy z moji zkusenosti odchazi ty pumpy (ridici jednotka cerpadla).Zkus se mrknou na ebay,tam se da sehnat "relativne" levne .
ted servo jde tak na 75% a kontrolka svítí stále
kde to mám hledat nebo kde to může hnít? díky moc
pokud je někdo z č.b a okolí kdo se v tom vyzná a kouknul se na to
nevím si rady