dav55 píše:nevim jestli dam dobry priklad, ale vem si treba sřipistovou panenku. zacnes zvedat auto a prvni velky pist leze pomalu, ale auto zvedas jedna basen, pak leze druha, trosku rychleji ale jde citit vetsi odpor a u treti ani nemluvim. u tech brzd je jedna vec zdvih pistu, a druha plocha pistu, ktera pusobi na desticku. a proto to neni takove jednoduche si tam dat co se ti libi. regulator tlaku ti funguje na vybornou?
ja jen použil kombynaci co mají na autech a jim to fakčí a možná sem na to došel ale nevym eště
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
A co proto děláš, aby jsi zjistil, kam ti tlak utíká..?Jestli to má ABS, asi je plné vzduchu, tak se musí odvzdušnit všechny vývody trubek, které z něho vycházejí..A pokračovat dál.A ty 3 brzd. válce byly nové...?
ach jo ABS to nema už topýšu po 50 vše je ozdušněné 2 nové jeden obstarní valec bez motoru da se říct dobrý a s motorem to při zešlapnutí propada k podlaze
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Tak promiň , vycházel jsem z toho, že ho nemáš, ale letmo jsem si přečetl příspěvek dav -a55 a spletl to..A zkoušel si zaslepit válec a zkusit pedál..?Musí být jako kámen..A těch kladiv je tam dost.....vím, že Tě to sere, ale VW to má asi jako zlepšovák...Tlak se šíří všemi směry rovnoměrně, ale když nemá kam, musí být jako kámen..Posilovač jen zesiluje účinek tlaku nohy při brzdění..Jestli je to jinak, rád bych zjistil jak...
už sem odvzdušnoval asi 10* skušal sem zaslepyt a tak a pořad nic nikde na trupkach žádný unik sucho nechapu to a nikdo kolem mě a zeptam se tak to muže to dělat vyvěva? nebo delší gumové hadice?
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
tak zacni od zacatku, dej tam zpatky ty predky, jestli bude prebrzdeny zadek, apedal tvrdy, nebo co se bude dit. kdyz to bude prebrzdene tak tam dej regulator, pokud to bude ok, tak hod predky.
Já to mám jedno a to samé na mé g2..pedály z b3,posilovač z g3,brzdiče z g3,zimmermanny z g3...nové desky,vzádu nové kotouče,nové desky..motor vypnutý..pedál tvrdý!nastartuji...pedál bere až ke konci a pokud na něm stojim tak se propadá!už jsem dělal vše a nic! s*ru na to a uvidim co to bude tělat dál...pokud to zahamtnu až do podlahy tak to kola zablokuje,takže budu jezdit a třeba to něco ukáže..
A když si zaslepil válec, tak byl pedál také měkký..? Co jsi zaslepoval ..? Jednotlivá kola..?Nemůžou přeci u 3 válců propouštět gumičky..Musí ti to ten tlak někde krást..A když se zaslepují jednotlivá kola, dělá se to před hadicí, protože hadice jsou pěkný děvky..
Když zaslepíš oba vývody z válce a povolením společně se sešlápnutým pedálem je odvzdušníš,aby tam nebyl vzduch,tak se ti to taky propadá?Můj názor ohledně pedálovky znáš.