koupě Leon TDI vs Leon CUPRA TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
koupě Leon TDI vs Leon CUPRA TDI
chci si pořídit leona(ten starší model) a nevím jestli mám koupit rotačku 81kw a pak ji upravit nebo si připlatit a koupit PD 4x4? je nějaký problém s tím haldexem?
- marena tdi
- Aktivista
ak sa chceš poriadne občas vyblázniť a bývaš na mieste kde je v zime problém so snehom kúp 4x4.cupru tdi mám síce len rok ale som spokojný, v lete drží na ceste ako prikovaná a cestou do prace kde som chodil na mojom starom golfe po ujazdenej vrstve snehu cca 70 km/h na cupre nie je problém 90. samozrejme dôležité je aj obutie ale je to ako nebo a zem 
Mam tiez 4x4 , dopredu ako vravis to ide super .Bol som tiez majster sveta po prve brzdenie som chodil po snehu kludne 90 ,potom sa to chova ako predokolka haldex nepomaha a buracka bola na svete....Ale inac jednoznacne 4x4 kazdy co povie na co ti to bude sa asi este cez zimu na tom nevozil , ten pocit na parkovisku u nas stoji za to ked ja sadam do auta o polhodku neskor ako ostatok a bez lopaty sa vyhrabavam z parkoviskafrogg píše:ak sa chceš poriadne občas vyblázniť a bývaš na mieste kde je v zime problém so snehom kúp 4x4.cupru tdi mám síce len rok ale som spokojný, v lete drží na ceste ako prikovaná a cestou do prace kde som chodil na mojom starom golfe po ujazdenej vrstve snehu cca 70 km/h na cupre nie je problém 90. samozrejme dôležité je aj obutie ale je to ako nebo a zem