Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no nechtěl jsem se tě dotknout ale vím jak vypadá turbo po 2000km...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:no nechtěl jsem se tě dotknout ale vím jak vypadá turbo po 2000km...
no vypadaj i takle,ted sem delal jedno auto najeto 5000km a vypadalo stejne,byl to novej CR a byla zadrena klapka zpetnyho vedeni,ke vsemu to nevydrzely srouby zpetnyho vedeni co je na turbu... jsou to cim dal vetsi smejdy,asi vis jak dlouho vydrzej vyfuky na vw a ted treba po roce na TSI uhnily drzaky na silenbloky atd... delaji to vsechno snad z tech nejvetsich smejdu aby usetrili.
Citace: Turbo je jete jen na skusebne motoru, tudis je NOVE
Na zkušebně se motor ohřeje odbrzdí a je hotovo nájezd odpovídá cca 20km maximálně ale kdo ví třeba brzdily déle zbytek ať posoudí jiní já měl zájem o libovku ale takhle ať je šťastný někdo kdo tomu rozumí víc já dělám ředkviček....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
viděl si někdy třeba v bouli zkusebnu??asi ne... je tam jedno a to sami auto rok,mozna i dva.zkousi se,probihaji skoleni atd... neni to tak,ze by to bylo jen na chvili na zkousku...
jo vím jak to vypadá zkušebna ale jestliže se zkouší rok tak to nejni jen "jeté ze zkušebny" ale rok tvrdého provozu za všech podmínek
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
neboj jen ještě ddodej z čeho je (BMM) a že má obrácené mazání aby to někdo nerval zbytečně do rotačky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower