stoceny tachometr o 100 000 km!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
váha
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od váha »

můžeš být rád že jen o 100 000km (rofl)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil. :)
v tomto má pravdu a budeš se asi muset smířit s tím co jsi objevil.ještě je jedna možnost i při evidenčních kontrolách se píše stav tachometru.Pokud něco nebudeš mít v ruce tak je to neprůstřelný.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil. :)
je mi to jasny, zalezi jak se puv. majitel zachova, existuje 1%, ze mi to uzna. to za to stoji ne?
O1 ASV 01 chip 110kW
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

laurin.clement píše:
v tomto má pravdu a budeš se asi muset smířit s tím co jsi objevil.ještě je jedna možnost i při evidenčních kontrolách se píše stav tachometru.Pokud něco nebudeš mít v ruce tak je to neprůstřelný.
jak se dostanu k zaznamum s evidencni kontroly puv.majitele?
O1 ASV 01 chip 110kW
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

tom4550 píše:
je mi to jasny, zalezi jak se puv. majitel zachova, existuje 1%, ze mi to uzna. to za to stoji ne?
A ty si myslíš,že se přízná k podvodu on sám tomu se mi nechce věřit.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

laurin.clement píše:
tom4550 píše:
A ty si myslíš,že se přízná k podvodu on sám tomu se mi nechce věřit.
to si nemyslim, ale je to hra psychologie, zatim me doprdele neposlal.
O1 ASV 01 chip 110kW
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

;) tak teda hodně štěstí
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

monty píše:;) tak teda hodně štěstí

diky
O1 ASV 01 chip 110kW
jogo
Přispěvovatel

Příspěvek od jogo »

On ten predavajuci asi vedel preco pomenil /alebo dal pomenit/ tlmice, capy a silentbloky len zabudol,ze auto sa dostane do ruk ludom ktory dokazu odhalit jeho PODVOD. Zial zijeme v dobe,kedy sa neda verit nikomu a nicomu.
MichalA6Avant
Sběrač informací

Příspěvek od MichalA6Avant »

Mohli třeba jen měnit řídící jednotku.Proto ten rozdíl.Myslím že se to bude teško dokazovat!!!K soudu bych nešel!!!Bude tě to stát hodně peněz a nemáš jistotu že něco vysoudíš!!Jak píšou ostatní kupuješ starý auto.A jestli je jak píšeš po věškerý výměně tak to ani nerěš.Buď rád že s tím nemáš problémy.Třeba tipu zatékání vody do auta(po velké bouračce)a tak :D
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

MichalA6Avant píše:Mohli třeba jen měnit řídící jednotku.Proto ten rozdíl.Myslím že se to bude teško dokazovat!!!K soudu bych nešel!!!Bude tě to stát hodně peněz a nemáš jistotu že něco vysoudíš!!Jak píšou ostatní kupuješ starý auto.A jestli je jak píšeš po věškerý výměně tak to ani nerěš.Buď rád že s tím nemáš problémy.Třeba tipu zatékání vody do auta(po velké bouračce)a tak :D
no podle toho jak se na to chrasteni diva Huml :) tak nevim nevim
O1 ASV 01 chip 110kW
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

ale vite panove co je na tom nejzajimavesi, ze ja to udelam taky :o
ale dukladneji. proc ne. lidi jsou kurvy.
O1 ASV 01 chip 110kW
Mara123
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara123 »

jj Tdi jsou v bazarech stocený na 90 procent všechny . . mě to taky stočili a nenadělam nic
Octavia 1.9 TDi 81KW r.v.2001
mattock
Přispěvovatel

Příspěvek od mattock »

neviem co places ak si s autom spokojny
---- inac 220t na tdi je nic -----------

ja mam 520tisic na sharane a nejdem sa odtrelit do vody a to som ho kupil ked mal cez 300t

tankuj, men olej, rozvody a na sud sa vy---.
tom4550
Přispěvovatel

Příspěvek od tom4550 »

mattock píše:neviem co places ak si s autom spokojny
---- inac 220t na tdi je nic -----------

ja mam 520tisic na sharane a nejdem sa odtrelit do vody a to som ho kupil ked mal cez 300t

tankuj, men olej, rozvody a na sud sa vy---.
souhlasim, jen me stve za prachy ktere jsem slepe zaplatil navic, jsem mohl auticku doprat lepsi servis.
O1 ASV 01 chip 110kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“