stoceny tachometr o 100 000 km!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
laurin.clement
- Přispěvovatel
v tomto má pravdu a budeš se asi muset smířit s tím co jsi objevil.ještě je jedna možnost i při evidenčních kontrolách se píše stav tachometru.Pokud něco nebudeš mít v ruce tak je to neprůstřelný.BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
je mi to jasny, zalezi jak se puv. majitel zachova, existuje 1%, ze mi to uzna. to za to stoji ne?BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
O1 ASV 01 chip 110kW
jak se dostanu k zaznamum s evidencni kontroly puv.majitele?laurin.clement píše:v tomto má pravdu a budeš se asi muset smířit s tím co jsi objevil.ještě je jedna možnost i při evidenčních kontrolách se píše stav tachometru.Pokud něco nebudeš mít v ruce tak je to neprůstřelný.BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
O1 ASV 01 chip 110kW
-
laurin.clement
- Přispěvovatel
A ty si myslíš,že se přízná k podvodu on sám tomu se mi nechce věřit.tom4550 píše:je mi to jasny, zalezi jak se puv. majitel zachova, existuje 1%, ze mi to uzna. to za to stoji ne?BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
to si nemyslim, ale je to hra psychologie, zatim me doprdele neposlal.laurin.clement píše:A ty si myslíš,že se přízná k podvodu on sám tomu se mi nechce věřit.tom4550 píše:je mi to jasny, zalezi jak se puv. majitel zachova, existuje 1%, ze mi to uzna. to za to stoji ne?BH motor píše:Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil.
O1 ASV 01 chip 110kW
- MichalA6Avant
- Sběrač informací
Mohli třeba jen měnit řídící jednotku.Proto ten rozdíl.Myslím že se to bude teško dokazovat!!!K soudu bych nešel!!!Bude tě to stát hodně peněz a nemáš jistotu že něco vysoudíš!!Jak píšou ostatní kupuješ starý auto.A jestli je jak píšeš po věškerý výměně tak to ani nerěš.Buď rád že s tím nemáš problémy.Třeba tipu zatékání vody do auta(po velké bouračce)a tak 
no podle toho jak se na to chrasteni diva HumlMichalA6Avant píše:Mohli třeba jen měnit řídící jednotku.Proto ten rozdíl.Myslím že se to bude teško dokazovat!!!K soudu bych nešel!!!Bude tě to stát hodně peněz a nemáš jistotu že něco vysoudíš!!Jak píšou ostatní kupuješ starý auto.A jestli je jak píšeš po věškerý výměně tak to ani nerěš.Buď rád že s tím nemáš problémy.Třeba tipu zatékání vody do auta(po velké bouračce)a tak
O1 ASV 01 chip 110kW
souhlasim, jen me stve za prachy ktere jsem slepe zaplatil navic, jsem mohl auticku doprat lepsi servis.mattock píše:neviem co places ak si s autom spokojny
---- inac 220t na tdi je nic -----------
ja mam 520tisic na sharane a nejdem sa odtrelit do vody a to som ho kupil ked mal cez 300t
tankuj, men olej, rozvody a na sud sa vy---.
O1 ASV 01 chip 110kW