Fabia 1,9 SDI r.v.2003, někdy hrozně čoudí a nechce jet

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kaj87
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od kaj87 »

To je sdi,, ale v koktě a on má fábii takhle ho mystifikovat...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kaj87 píše:To je sdi,, ale v koktě a on má fábii takhle ho mystifikovat...
to si ani já nevšiml, sdi koktu jsem viděl jednou v životě je tomu snad 9 let
prostě ve fábce je ASY ;)

ale dyndyn to udělal hezky ten orázek ;)
Lenuša
Nováček

Příspěvek od Lenuša »

no opravdu, já to mám až vzadu za motorem, já ten konektor našel, ale nešlo mi to sundat, zkoušel jsem sílu i různé mačkání, ale neodpojil jsem to ... zatím ....
slovacek.milos
Aktivista

Lenuša píše:no opravdu, já to mám až vzadu za motorem, já ten konektor našel, ale nešlo mi to sundat, zkoušel jsem sílu i různé mačkání, ale neodpojil jsem to ... zatím ....

musíš mírně zatlačit odjistít tu páčku a vytáhneš ;) stejné jak na tom čidle teploty nasávaného luftu
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

někdy to jde ztuha.. při nejhorším to šroubovák jistí
Lenuša
Nováček

Příspěvek od Lenuša »

Huráááá ... tak se mi to povedlo odpojit .... je tam takový čudlík, chce to mít fištron .... a situace se rázem změnila k lepšímu ..... jezdí to jako dříve, žádný čoud a žádný pokles výkonu ... ale co teď s tím dál, vlastně vůbec nerozumím tomu, co jsem vlastně odpojil ... (rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Lenuša píše:Huráááá ... tak se mi to povedlo odpojit .... je tam takový čudlík, chce to mít fištron .... a situace se rázem změnila k lepšímu ..... jezdí to jako dříve, žádný čoud a žádný pokles výkonu ... ale co teď s tím dál, vlastně vůbec nerozumím tomu, co jsem vlastně odpojil ... (rofl)
v tom motoru tam je kopa blbostí, a pak ti to nejede, co je na nic se musí prostě odpojit ;)

a co dál :? nic jezdi, vesele tempem svižně :)
Lenuša
Nováček

Příspěvek od Lenuša »

Tak moc děkuji za pomoc, když si vzpomenu, kde jsem se všude ptal a nikdo nedokázal poradit, dokonce mi v autorizovaném servisu Škoda říkali, že bude potřeba zkontrolovat vstřikovače a začali počítat, kolik bude stát jenom jejich demontáž a odeslání na kontrolu a pak že se uvidí ... ufffff .... :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“