domino150 píše:mam podobny problem na mojom Golfe 81 kw AHF pri neutrali mi klepe nieco kovove a pri zosliapnuti spojky prestane ale robi to aj pocas jazdy podotykam myslel som ze spojka tak som vymenil za jednohmotu preoblozenu potom som myslel ze prevodovka tak som vymenil z octavie rok 2003 komplet aj tiahla s pakou .. takze nevie niekto o takom pripade ??
Čau, mám ten samej problém. Už si na něco přišel? Mě tlačej ve škoda servise ,že to dělá převodovka.
já teď řeším něco podobného s tdi funem a to tak-že chci aby mi za studena zvednul volnoběžné otáčky.mám v plánu k němu zajet v tomto týdnu,tak se pak ozvu jak to dopado...
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
DOLPH píše:já teď řeším něco podobného s tdi funem a to tak-že chci aby mi za studena zvednul volnoběžné otáčky.mám v plánu k němu zajet v tomto týdnu,tak se pak ozvu jak to dopado...
DOLPH píše:já teď řeším něco podobného s tdi funem a to tak-že chci aby mi za studena zvednul volnoběžné otáčky.mám v plánu k němu zajet v tomto týdnu,tak se pak ozvu jak to dopado...
otáčky si zvedni VAGem
vagem to jde? poradíš jak?
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
otáčky si zvedni VAGem
vagem to jde? poradíš jak?
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM