zdravim, potřebuju poradit, dneska jedu po dálnici chci přidat a najednou turbo netlačí na budíku mi to ukazuje tlak tak 0.1 občas to vylezlo na 0.5 ,pak jsem zajel na benzínku a když jsem jel dál tak to zase chvilku fungovalo a zase to začlo dělat. Vůbec nevim co stim, nebo kde hledat závadu, jestli v turbu nebo v podtlakách. Díky za radu. jde o golf 3 1.9 tdi 81kw
Kamarád mi dneska říkal že by možná mohlo bejt přidřené ložisko na turbu, když to dělá jenom po delší jízdě a když pak zastavíš tak to na chvilku přestane, jako by se zadíralo. Doufam že to to ložisko nebude, to by znamenalo sehnat nové. Dneska jsem jel do práce a všechno uplně normální.
dnaska to zase začlo dělat tak si myslim že to bude tim že občas přestane fungovat ten regulátor tlaku, nevíte jak přijdu nato kterej by to mohl bejt jsou tam dva.
zdravím
vahu jsem taky měnil, ale dělá to pořád, myslím že to bude regulace tlaku. No mě to padá do nouzáku, takže by to měla být ta regulace nebo lopatky na turbu . Diagnostika hlásí vysoký tlak, ale jak zjistím čím to je. Ve VIS jsou jen hodnoty pro motor AHF , já potřebuji AVF