spatne sem se vyjadril ne odvzusnit ale naplnit olejem, byl tu navod v pdf. Tusim, 3min -3tis/ot pak 1min volnobeh a opakovat. Kdyztak to muzu najit a hodit semDOLPH píše:nic se neodvzdušňuje,každopádně je vhodné dát nový olej.
někdy to trošku dýl trvá,než je naplní-nechat 10 minut švrlat navolnoběh a pokud ani potom né-tak řádně protůrovat a držet ve vysokých otáčkách...
kontrola zdvihátek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
ja sem s tim jel takovych dvanact kilometru sest tam a sest zpatky a z toho tak 4km tam a 4km zpátky dlouha rovina 110km/h predtim tak 10 min na volnobeh a nic ale klapani se oproti tomu co bylo predtim zhoršilo předtim klepalo jenom když se to ohřálo cca po 5min jizdy ted klepe hned třikrat jsem je měl z hlavy venku a pokazdy byl měkej jinej je možný že když by tam třeba bylo malo oleje že by se vzdycky zavzdušnily ? olej jsem dolil na horni rysku a porad stejny v patek budu mit pujčenej měřák na tlak oleje a změřím kolik to maže ale čidlo oleje je pod filtrem a co když dole maže dost ale nahoru to je přicpany da se to změřit někde nahoře? je to cordoba 1.9sdi 50KW r.v.2000
Octavia II 1.9 TDI 77KW 4X4
-
aughostino
- Přispěvovatel
pani, tiez mi klepu zdvihatka, po nastartovani, ked je vsetok olej vo vani, sa rozklepocu ale po par sekundach utichnu a klepe iba jedno alebo iba par... najostrejsi zvuk sa ozyva z okolia 1 valca, po zohriati motora na prevadzkovu teplotu zvuk nie je az taky ostry ale aj tak tam ten sijaci stroj pocut 
caka ma v blizkej dobe vymena rozvodov tak by som chcel dat spravit aj zdvihatka, pre istotu komplet vsetky, pozeram autokelly a skoro som spadol na zadok... ta cena je za kus, alebo za sadu?
http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;5 ... ST=0|LNG=0|
caka ma v blizkej dobe vymena rozvodov tak by som chcel dat spravit aj zdvihatka, pre istotu komplet vsetky, pozeram autokelly a skoro som spadol na zadok... ta cena je za kus, alebo za sadu?
http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;5 ... ST=0|LNG=0|
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
na hlavě v pravo jak je vývěva je šroubek,vyšroubuješ a můžeš změřitPetr RS píše:ja sem s tim jel takovych dvanact kilometru sest tam a sest zpatky a z toho tak 4km tam a 4km zpátky dlouha rovina 110km/h predtim tak 10 min na volnobeh a nic ale klapani se oproti tomu co bylo predtim zhoršilo předtim klepalo jenom když se to ohřálo cca po 5min jizdy ted klepe hned třikrat jsem je měl z hlavy venku a pokazdy byl měkej jinej je možný že když by tam třeba bylo malo oleje že by se vzdycky zavzdušnily ? olej jsem dolil na horni rysku a porad stejny v patek budu mit pujčenej měřák na tlak oleje a změřím kolik to maže ale čidlo oleje je pod filtrem a co když dole maže dost ale nahoru to je přicpany da se to změřit někde nahoře? je to cordoba 1.9sdi 50KW r.v.2000
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
-
aughostino
- Přispěvovatel
Klidně je tam dej. Je to od origo výrobce. Nemusí přece stát jedno 500Kč. Já jsem tam dával tyto od Škodovky: http://www.auto-pilot.cz/skoda/octavia/ ... 47892.htmlaughostino píše:Mate niekto skusenosti s tymito zdvihatkami?
www.cc-autodily.cz/zdvihatko-ventilu-3_3
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
- jardas cuprak
- Přispěvovatel
- jardas cuprak
- Přispěvovatel