Cerpadlo lucas a olej
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Cerpadlo lucas a olej
Zdravim
nasel jsem tady toho hodne o tom, ze lucas nevydrzi na olej dlouhodobe jezdit, ja osobne mam s lucasem v P306 1.9td najeto 26 tis. km na olej a znamy v P406 2.1td 40 tis. km a porad to jede stejne jako predtim. Jak to tedy je?...jaktoze nekomu to odejde hned a nekomu to jede tak dlouho?
nasel jsem tady toho hodne o tom, ze lucas nevydrzi na olej dlouhodobe jezdit, ja osobne mam s lucasem v P306 1.9td najeto 26 tis. km na olej a znamy v P406 2.1td 40 tis. km a porad to jede stejne jako predtim. Jak to tedy je?...jaktoze nekomu to odejde hned a nekomu to jede tak dlouho?
Re: Cerpadlo lucas a olej
Když to přeženeš s viskozitou (příliš nízká teplota) a moc to roztočíš, tak odejde. Už jsem taky jedno zničil.pylamq píše:Zdravim
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
Když to přeženeš s viskozitou (příliš nízká teplota) a moc to roztočíš, tak odejde. Už jsem taky jedno zničil.[/quote]
No nevim, uz se mi podarilo i ucpat saci kos. Nechtelo to jet ani za nic. Byl tam i omylem nality litr vody, ten pak v zime zmrznul v sacim kosi i filtru, ale porad to jede. Neni treba lucas pro TD jinak konstruovany?
No nevim, uz se mi podarilo i ucpat saci kos. Nechtelo to jet ani za nic. Byl tam i omylem nality litr vody, ten pak v zime zmrznul v sacim kosi i filtru, ale porad to jede. Neni treba lucas pro TD jinak konstruovany?
-
slovacek.milos
- Aktivista
proč hledat problém kde není jezdi až se ti pokazí koupíš druhé,pylamq píše:Zdravim