Ahoj mam problem s pneu centralem na polu kdyz jsem to koupil tak to makalo asi po týdnu umřel prestal vrčet kompresor rozebral jsem ho a byla na nem modrozelena kaše takže jsem usoudil že je poněm jeden kamarád si to vzal a prošel a opravil všechny obvody na tom tištáku namontoval jsem a nic tak nevim jestli je na dobro mrtvej nebo je problem jeste jinde svorkovnice ma 6 pinu 3 a 3 na jedne části je 2 plus a na druhe pulce svork. nic. nevim co stoji na vraku ten kompresor ale novej je za raketu a ten starej by mohl byt za chvíli to same díky za každou radu
jak jsem psal svorkovnice ma 6 pinu 3 na jedne pulce a 3 na druhe a u jedne strany je na dvou pinech staly proud. nevim kde ma byt proud a kde ne a ani nevim jak vypada schema zapojeni
jde to vyzkoušet.. když spojíš dva piny tak by se měl rozjet.. musiš spojit dratkem odemykaci nebo zamykací a myslím že + pol.. a kompresor sepne.. na mojem 6n2 je odemykaci pin č 10,, ty to maš asi jinak.. a kompresor jsem koupil za 500 od jednoho typka z vw foru
tak ze mu dat na tvrdo 12v jestli se rozbehne skusim to chtelo by to nejaky schema abych ho neodpalil ale nevim kde ho hledat v elze neni teda kdyz je v cz jazyce a v nemcine se nevyznam.
no nacvakneš na něj tu patici ale nejdřiv si změř kde je 12V- tlustý drát.. ty odemykací piny měly tenký.. tak to zkus.. při nejhorším si myslím uškvaříš pojistku