AP Racing - Seat Sport - pokec a OT :D

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

luke.bean
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

AP Racing - Seat Sport - pokec a OT :D

Příspěvek od luke.bean »

Prodám přední brzdy ze Seat Ibiza Cupra 6L

pasuje na Seat Ibiza 6L , Fabia 1 ? Octavia1 , Leon 1M , Golf 4 atd atd ...

čtyrpístkové brzdiče AP Racing - Seat Sport , kotouče sériového rozměru 312 x 25 mm - Zimmermann s hliníkovým středem

Momentálně nemám brzdiče u sebe , takže mám fotku ještě od původního majitele , kotouče jsou už jetý
Obrázek

cena 15.000 ,-

tady ještě ILUSTRAČNÍ FOTO jak to cca vypadá

Obrázek
Naposledy upravil(a) luke.bean dne 10 led 2012, 21:34, celkem upraveno 1 x.
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

tady ještě porovnání kdo by se rozmýšlel nad Brembo Cupra R (noteeth) (noteeth)

shora : EVO 9 - Cupra R - Ibiza Cupra
Obrázek

vlevo AP racing - vpravu Brembo
Obrázek
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Nevěděl jsem, že velikost "obalu" prakticky stejných pístků dělá brzdy výkonějšími :D

A zřejmě náhodou jsi zapomněl dodat, že na "eRku" ale pracují na průměru 323mm ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

jdou na to dát klasické 16" AL bez podložky? asi ne že...
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Nogis,nic proti,ale inzerát je na AP s 312mm kotoučem,tak nevim,jakej je duvod udávat rozměry u Bremba,který neni předmětem prodeje...

Twe,já už si tady připadam jak v kocourkově. :D :D :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

inzerát chápu na 312mm z Ibizi takže teoreticky 16" ano ale s dobrým ET
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

nogis píše:Nevěděl jsem, že velikost "obalu" prakticky stejných pístků dělá brzdy výkonějšími :D
neveděl jsem že neumíš číst a tudíž si musíš vymýšlet něco,co jsem nidke nenpsal (LOL) (LOL)

fotka je pouze informativnícho charakteru prp porovnání velikosti a ne jednoho člověka už to překvapilo,proto jsme jí sem vložil ;)

Vici : dal jsem na to 16" z okruhový Octavie bez podložky
omluvte kvalitu kola.moc se tomu MG nelíbila zimní sůl... :(
Obrázek

někdo ale může namítnout , že tohle nejsou normální kola,takže to vlastně neplatí (rofl) (rofl) (rofl)

s klasickou 16 nepočítej,možná s nějakou velkou podložkou nebo malým ET , ale můžu to vyzkoušet do FRS 16" kola , to tu mám a nějaký podložky taky .. pokud by byl zájem ..
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

rici.houba píše:Nogis,nic proti,ale inzerát je na AP s 312mm kotoučem,tak nevim,jakej je duvod udávat rozměry u Bremba,který neni předmětem prodeje...
luke.bean píše:tady ještě porovnání kdo by se rozmýšlel nad Brembo Cupra R (noteeth) (noteeth)

shora : EVO 9 - Cupra R - Ibiza Cupra
Obrázek
Pro méně chápavé -přijde mi nefér, když se někdo snaží vychvalovat prodávané zboží na úkor jiného, když to není pravda... ;)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Číst umím, ale pokud bych se rozmýšlel jestli koupím AP v obrovským obalu na 312mm nebo vzhledově malý eRkový na 323mm, tak je volba jasná. Ale tobě zřejmě ne. :!:
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

proč ? já jsem šl do AP právě kvůli možnosti použití 16" ,ale kdo to neřeší třeba jako rici.houba , tak pořídí Brembo ...

stejně nikdy nebudu takovej palič abych ty brzdy využil na 100% a mám to jen kvli tomu že to dobře vypadá :) :)

edit : jestli jsi si nevšimnul , tak jsem nic nevychvaloval , mě je jedno jestli je lepší AP nebo Brembo ... fotka byla pouze informativní pro srovnání,tak nechápu co tě tak pobouřilo (hm) (hm)
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Tak určitě...
(LOL) (LOL) (LOL)

Nogis,ses špatně vyspal? :D ... nebo že bych se já špatně vyspal? (noteeth)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Já jsem v pohodě (rofl)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nogis píše:Číst umím, ale pokud bych se rozmýšlel jestli koupím AP v obrovským obalu na 312mm nebo vzhledově malý eRkový na 323mm, tak je volba jasná. Ale tobě zřejmě ne. :!:
Asi budu taky za "mimone", ale zda se mi to logicke. Je to to same, jako kdyby nekdo mel uprednostnovat 386tku pred dnesnimi quadcory jen proto, ze je 386tka vetsi.

Nicmene, pokud je to tak, ze ty druhe se do R16 nevejdou, diskuze je bezpredmetna.

Navic, v tomto pripade je mensi velkost benefitem.

Jo a taky jsem se dobre vyspal :havaj:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
ragnotti
Sběrač informací

Příspěvek od ragnotti »

Pěkná cena, pěkné zboží, mít peníze tak jsou moje. Nechápu proč se tady řeší takové blbosti, i kdyby si ty brzdiče rozvěšel na vánoční stromek jako ozdoby, vyfotil to a dal to sem, je to jedno, je to jeho věc!
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

Taky jsem úplně nechopil předmět této diskuze, zřejmě Nogisova averze z neznámého důvodu proti mojí osobě :( :(

Jen pro tvůj klid jsem změřil pístky v AP , jsou 34 mm , v Brembo jsou 36 a 40 mm ? Závěr si udělej sám jaký chceš,to ti jde :)

Zkusil jsem na to nasadit teď 16" kolo originál z Fabie RS , pasuje až při použití 3 cm podložky , což je samozřejmě nesmysl

ale znovu opakuji že záleží na typu kola jak je zevnitř tvarovaný a že já jsem na tom měl 16" . Bohužel se na závodních Speedlinech neuvádí ET , takže ho nemůžu ani zde uvést , ale pokud by někdo chtěl,tak mám fotku kol na autě že nejsou nikterak vylezlý oproti normálu a do blatníků nekoušou ;)

jinak info pro potenciální zájemce , večer budu mít brzdy v ruce,tak nafotím a dám to sem..
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“