Mate benzin nebo naftu? A proc?:) Jaky vykon?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já mám Škoda RS 1.8 TurboBenzin, výkon to má, ale hrozně to žralo. Před rokem jsem to dal na plyn
. Teď jsem za to rád, protože bych si dneska tak drahé ježdění nemohl dovolit. Teď je otázka času, kdy bude problém s Turbem nebo s motorem díky zavedenému LPG. Zatím jezdím, tak je to dobrý 
autopotahy na míru, jediné autopotahy, které budou skutečně sedět
Ja ti prozmenu zavidim toho longa, nesmrtelnej motor a hroznej pracant.hansdob píše:Opel astra G 1,7DTI isuzu
Škoda octavia combi 1.9TDI ALH *2
vw transporter 1.9TD
nissan patrol long 3,3D
škoda octavia super (1960)
zetor 25K![]()
Akorat kazdej 2 co jsem potkal reznul za boudou.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
[quote="bobG3"]CR u koncernu - zatím jim to moc nejde, snad později.
Doma rotačka AHU, Dacan 1,5 dci, v práci Fabia 1,6 TDI - adrenalin - nikdy nevím jestli předjedu, nebo jestli to chcípne
[/quote]
Dobrý den, mám problém s autem fabia 1,6 Tdi - najednou chcipne a když počkám cca 5 minut tak se nechá opět nastartovat a potom jede. Je to hodně nepříjemné při vjíždění do křižovatky... Možná se jedná o podobný problém co máte Vy. Už to máte nějak vyřešené? Je to opravdu adrenalin - pojedu či nepojedu
Už jsem s tím byl 6 x v servisu a stále něco ladí, ale dle mého názoru vůbec netuší. Škoda že ta škoda je firemní 
Doma rotačka AHU, Dacan 1,5 dci, v práci Fabia 1,6 TDI - adrenalin - nikdy nevím jestli předjedu, nebo jestli to chcípne
Dobrý den, mám problém s autem fabia 1,6 Tdi - najednou chcipne a když počkám cca 5 minut tak se nechá opět nastartovat a potom jede. Je to hodně nepříjemné při vjíždění do křižovatky... Možná se jedná o podobný problém co máte Vy. Už to máte nějak vyřešené? Je to opravdu adrenalin - pojedu či nepojedu
- blacklight
- Přispěvovatel
Lancia Lybra SW 1.9 JTD 77KW/105 koní - je to Common Rail.
Motor je pro auto tak akorát. Původně jsem chtěl 2.4 JTD, ale nenatrefil jsem na zachovalé auto.
Jezdím sportovně s hodně těžkou nohou kolem 6L. Dálky kolem 5L. Stylem důchodce by nebyl problém jet za méně.
Co se týká paliva tak tankuju kdekoliv a nikdy jsem neměl problém. Zatím se paliva lišila jen kouřivostí.
Motor je pro auto tak akorát. Původně jsem chtěl 2.4 JTD, ale nenatrefil jsem na zachovalé auto.
Jezdím sportovně s hodně těžkou nohou kolem 6L. Dálky kolem 5L. Stylem důchodce by nebyl problém jet za méně.
Co se týká paliva tak tankuju kdekoliv a nikdy jsem neměl problém. Zatím se paliva lišila jen kouřivostí.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Fiat Bravo 1,6 16V - spotřebu neznám, tipuji 8-10 , sice mně sere, že je to stříkačka, ale co mi zbývá..
Jinak to nemá chybu, jsem nenáročný.
Potom další zlatý Fiat Fiorino 1100 ccm, vynikající, nesmírně spolehlivý, jednoduchý karburátor, švihadla ve dveřích , všude táhlo, žádné vyfikundace..Prostě auto pro pravé chlapy a ne pro zlenivělé slečinky s přelivem a zlatým řetězem.Spotřeba dle potřeby , nákladu a podle větru../taky 8-10/
Jinak to nemá chybu, jsem nenáročný.
Potom další zlatý Fiat Fiorino 1100 ccm, vynikající, nesmírně spolehlivý, jednoduchý karburátor, švihadla ve dveřích , všude táhlo, žádné vyfikundace..Prostě auto pro pravé chlapy a ne pro zlenivělé slečinky s přelivem a zlatým řetězem.Spotřeba dle potřeby , nákladu a podle větru../taky 8-10/
nepropadat panice...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Pětadvácu jednou musím mít taky, ale současný stav mám podobnýhansdob píše:Opel astra G 1,7DTI isuzu
Škoda octavia combi 1.9TDI ALH *2
vw transporter 1.9TD
nissan patrol long 3,3D
škoda octavia super (1960)
zetor 25K![]()
Octavia ALH - Auto pro přítulku
VW T4 1.9TDi - nesmrtelnej pracovník dokud neshnije bude se mnou.Používám nejčastěji a trochu se to muselo poladit
Nissan Patrol GR long - V mrazech to jako jedinné pořádně topilo ale spotřeba 15L+
WV brouk speedster 1.6
Škoda rapid 1.3
T5 multivan 2.5 128kw - Zlatá jednoduchá a bezproblémová T4
ZTS poclain - motor zetor 7211