Pal. PC octavia

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
libor.98
Aktivista
Odpovědi: 0

Pal. PC octavia

Příspěvek od libor.98 »

zdravím, včera jsem dolíval naftu mám cca půl nádrže a na počitači mi to ukazuje dojezd jen 280km dřív to bylo 480-500km ráno jsem nenastartoval baterka KO zahaslo všechno nemohlo se to nějak pokazit tím? Měl jsem i baterku venku dal jsem ji nabyt pak jsem natočil. Nebo přez VAG mám 304 se to dá nějak nastavit ten počítač? mám klasiku v rámečku jak jsou hodiny u otáčkoměru je to O1 ASV 2001. Díky
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

už jsi něco najel od dolití kolik ukazuje průmernou spotřebu nedávno jsem měnil baterku na a6 po výměně byl pruměr 50l pak bude i dojezd malej než se to srovná.
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

asi máš pravdu dolil jsem naftu a už jsem nikam nejel a ráno mi klekla baterie a musel jsem ji vyndat a dát ji nabyt a potom už o ukazovalo jak jsem psal. No průměr mám cca teď 5,5L ale to jsem jel jen 20km od připojení baterie.
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Tak,tak..pokud máš vysoký průměr spotřeby,,tak ti to ukazuje malý dojezd..mám to stejný..zastavim na kopci a mám dojezd o 50km míň..
Octavia II RS
Sakin
Sběrač informací

Příspěvek od Sakin »

Chlapi, dojezd přece počítač počítá podle aktuální prúmerky, takže čím vyšší aktuální prúmer(PC1) tak tím menší dojezd.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“