Alternator 120A

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
reds3k
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Alternator 120A

Příspěvek od reds3k »

zdravim chlapi..potreboval by som zistit ci nahodou niekto nevie z coho by mi pasoval 120A alternator do felicie 1,9D pretoze ten co tam mam ma 80A a ja potrebujem viac.co som zistoval tak SDi maju 120A bude mi tam z niecoho pasovat (polo,inca,fabia,octavia)? myslim drziaky,remenica mi navadi tu si vymenim..dakujem za rady
Zdeněk M
Aktivista

Re: Alternator 120A

Příspěvek od Zdeněk M »

reds3k píše:zdravim chlapi..potreboval by som zistit ci nahodou niekto nevie z coho by mi pasoval 120A alternator do felicie 1,9D pretoze ten co tam mam ma 80A a ja potrebujem viac.co som zistoval tak SDi maju 120A bude mi tam z niecoho pasovat (polo,inca,fabia,octavia)? myslim drziaky,remenica mi navadi tu si vymenim..dakujem za rady
Ve Feldě je 70 nebo 90A, bohate to stačí, na 120A zapomen, ten tam nenacpes protože je širokej :D Jedině že bi si převařil držaky a posunul taky chladič, navic SDI ma uplne jinej typ altecu, takže bi tve usilí bylo marné. Nevím kčemu je třeba u feliny tolik proudu, kde krom žhavení není nic. Navic polo malý typ 6N má tež Max. 90A, Clasic má 120A, jen kvuli tomu že to má přihřev tema třema svícema, vsechny TDI bez přihřevu maj 90A.
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

navic by te nefungoval otackoner. Pokud to potrebujes na hifi,tak staci ten co tam mas,radeji porid lepsi baterku,gelovku treba.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
reds3k
Sběrač informací

Příspěvek od reds3k »

Takze ja tam potrebujem dat silnejsi alternator z dovodu,ze jedna sa o feliciu pick up na ktorej je instalovvany mliecny automat a ten je na 220V je napajny z auta cez menic a ten 90A altik to nestiha nabijat..takze tak ziadne hifi ani nic podobne..altik aj baterka je nova..
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

Nudzove riesenie pridaj volnobeh.
reds3k
Sběrač informací

Příspěvek od reds3k »

nikoho nic viac nenapada?
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Nenapisal si ake prudove zatazenie predstavuje ten menic pre palubnu siet v aute, predpokladam, ze to krmis aj zo stojaceho auta. Myslim, si ze skor mas problem s kratkymi jazdami ako s vykonom alternatora. Bezna baterka v aute aj tak pusti do seba radove jednotky amperov (ked ma uz nejaku kapacitu), vzhladom na vysku palubneho napatia, takze na slusne dobitie potrebuje jazdu dlhsi cas.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Petráš
Přispěvovatel

Příspěvek od Petráš »

reds3k píše:nikoho nic viac nenapada?
dej agregát od UNIPOVERU je to v obalu Bošáckýho alternátoru, umí 2Kw při220ACV, svařovat 3,15elektrodama, nabíjet 12 nebo 24DCV 60A
nebo sloužit jako běžný altík ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“