Alternator 120A
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alternator 120A
zdravim chlapi..potreboval by som zistit ci nahodou niekto nevie z coho by mi pasoval 120A alternator do felicie 1,9D pretoze ten co tam mam ma 80A a ja potrebujem viac.co som zistoval tak SDi maju 120A bude mi tam z niecoho pasovat (polo,inca,fabia,octavia)? myslim drziaky,remenica mi navadi tu si vymenim..dakujem za rady
Re: Alternator 120A
Ve Feldě je 70 nebo 90A, bohate to stačí, na 120A zapomen, ten tam nenacpes protože je širokejreds3k píše:zdravim chlapi..potreboval by som zistit ci nahodou niekto nevie z coho by mi pasoval 120A alternator do felicie 1,9D pretoze ten co tam mam ma 80A a ja potrebujem viac.co som zistoval tak SDi maju 120A bude mi tam z niecoho pasovat (polo,inca,fabia,octavia)? myslim drziaky,remenica mi navadi tu si vymenim..dakujem za rady
Nenapisal si ake prudove zatazenie predstavuje ten menic pre palubnu siet v aute, predpokladam, ze to krmis aj zo stojaceho auta. Myslim, si ze skor mas problem s kratkymi jazdami ako s vykonom alternatora. Bezna baterka v aute aj tak pusti do seba radove jednotky amperov (ked ma uz nejaku kapacitu), vzhladom na vysku palubneho napatia, takze na slusne dobitie potrebuje jazdu dlhsi cas.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW