Škoda Octavia II 2.0TDI DSG 103 kw, r.v. 2005 Spěchá!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Je tam napsanej utahovací moment ,myslím 20Nm,což není moc.Takže ty šmoulové co to dorvávaj se nemoho divit,že to pak ulítne.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Škoda Octavia II 2.0TDI DSG 103 kw, r.v. 2005 Spěchá!!!
Je to asi dva měsice co sem přesně na tomhle motoru dělal rozvody a to samé povolila se napinaci kladka.Spiš se vytáhl šteft z bloku motoru.Ja měl to štesti že se opravdu nic nepotkalo.Auto kleklo někde u Plzně dalo se to do škoda servisu.Tam přimo řekly že u těhle motoru šlo o vyrobni vadu.Když to měly pry ještě v zaruce tak jsi to měly nechat převrtat šteft na větši průměr tod vyjadřeni škodovky.A znám v okoli dalši 3 servisi co se jim to stalo ale bouhžel už neměly to štěsti jako ja.Jim se to potkalo.Rhei píše:Ahojte prosím o pomoc. Asi před měsícem jsme dělali na octávě rozvody a včera při cestě domů se povolila napínací kladka. Samozřejmě auto je tam, kde dělali rozvody. Borec říkal že nechápe jak se to mohlo povolit no a pak řekl že motor je v pořádku prý u tohoto motoru se nemá co potkat.
Máte někdo zkušenosti s tímto motorem? Případně na co si dát bacha zítra to tam jdem řešit páč je to jejich chyba, tak aby s nama nevyjebali.
Předem díky za odpovědi
Re: Škoda Octavia II 2.0TDI DSG 103 kw, r.v. 2005 Spěchá!!!
prosim tě napiš sem jen tak pro zajímavost, jak se ktomu servis postavil. DíkRhei píše:Ahojte prosím o pomoc. Asi před měsícem jsme dělali na octávě rozvody a včera při cestě domů se povolila napínací kladka. Samozřejmě auto je tam, kde dělali rozvody. Borec říkal že nechápe jak se to mohlo povolit no a pak řekl že motor je v pořádku prý u tohoto motoru se nemá co potkat.
Máte někdo zkušenosti s tímto motorem? Případně na co si dát bacha zítra to tam jdem řešit páč je to jejich chyba, tak aby s nama nevyjebali.
Předem díky za odpovědi
nech si změřit tlaky a hodnoty. Pokud budou ok a borec to přeřezal na větší a tys do toho nedal ani kačku neřeš to! čučel jsem na ty fotky a podle mě!!!! je možný,že se to nepotkalo..Rhei píše:No borec vyměnil napínací kladku a toť vše. Prý to potkané není, že kdyby se to potkalo tak to nejede. Nejsem z toho nadšený. Auto už mám doma při cestě se zdálo v pohodě, ale stejně čekám/ jsem objednaný na měření tlaků aby se zjistilo zda jsou v pořádku ventily. Pak se uvidi...
je to klika no, asi jeden z tisíce
)
pokud to jede, potkaný to samozřejmě není ( ani připotkaný ) , to bys to nenastartoval...
na druhou stranu třeba za to ten dotyčný nemůže, kdo ví kdo se v tom hrabal předtím,někdo to mohl přetáhnout a jak se to dělalo znovu, tak šteft nevydržel
to se může stát i v autorizáku, nebo i při montáži ve VW
dělám v automobilním průmyslu, dodáváme přímo na motorárny VW tak jsem montáže motorů viděl online x-krát...kdybs viděl co tam dělá za lidi, turci a poláci jsou ti lepší

pokud to jede, potkaný to samozřejmě není ( ani připotkaný ) , to bys to nenastartoval...
na druhou stranu třeba za to ten dotyčný nemůže, kdo ví kdo se v tom hrabal předtím,někdo to mohl přetáhnout a jak se to dělalo znovu, tak šteft nevydržel
to se může stát i v autorizáku, nebo i při montáži ve VW
dělám v automobilním průmyslu, dodáváme přímo na motorárny VW tak jsem montáže motorů viděl online x-krát...kdybs viděl co tam dělá za lidi, turci a poláci jsou ti lepší