LR Discovery Td5

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mikiviki
Nováček
Odpovědi: 0

LR Discovery Td5

Příspěvek od mikiviki »

Zdarec fšici. Dnes mi začala diskárna tak nějak blbě táhnout, má zřejmě menší výkon a motor má větší vibrace. chvílema to tak divně cvrliká, nebo vrže asi od motoru. Nastartuju v pohodě, na volnoběh klidný chod a pod malým plynem to nedělá. V úterý jsem měnil olej a filtry a byl nechat umýt motor teplou wapkou !! Dnes od rána se mi motor začal nezdát. Výfuk nekouří. říkám si jestli mi to nejede jen na čtyři válce Skusil jsem odpojit váhu vzduchu. Na volnoběh žádný rozdíl a při jízdě asi stejný problém . Napadá mě tedy po přečtení rad tady na fóru: váha vzuchu, čerpadlo paliva, odkalit naftový filtr(ten jsem čistil před 10tis km) Čištením wapkou nějaký káblík atd. ? jinak tankuju jen u shellu. CoVaše názory ? bylo by to možné třeba tím čerpadlem, nebo váhou? jak se projevují tyto špatné součástky.špatné čerpadlo jde slyšet po celou dobu ? Crying or Very sad Dík za každou informaci
Dle mých nových poznatků mi to přinde jako že to vážně jede na čtyři válce. Motor se po přidání plynu roztřepe víc než doposud. Vstřiky ? nějakej kablík ?? :?
Duri999
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duri999 »

Pred skusanim a odpajanim roznich cidiel by som to radsej napichol na diagnostiku.
Autá sú nato aby slúžili nám a nie my im.
www.retromotor.sk
mikiviki
Nováček

Příspěvek od mikiviki »

jj. nic odpojovat nebudu, je jasné že diagnostika je na prvním místě, ale mám ji od nás docela z ruky. nejbližší LR je 150 km a já nevím ešli se mám na tu cestu vypravit tím mým marodem, bo ať se něco cestou ještě nepodělá. No a zítra jedou kluci do Anglie nakupovat díly a já jsem chtěl co nejřív odhalit závadu a potažmo nechat si dovést třeba tu porochanou součástku, neboť naši autorizovaní servismani mají oproti anglii 1007% rabat :x
Odpovědět

Zpět na „Evropské vozy - ostatní“