Nestartuje A4 1.9 TDI 81 kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kuťa
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Nestartuje A4 1.9 TDI 81 kW

Příspěvek od Kuťa »

Mám problém se starty nejdřív odešli hžavící svíčky, jezdil jsem chvíli bez nich, pak jsem dal všechny nový, a zjistil že když hžavím do svíček nejde proud, tak jsem je zkusil připojit na tvrdo na baterku, hžavý ale stejně to nechce chytat hrozně dlouho musím točit, jinak když to je teplé chytne ny otočení poraďte . dík
BENZO55
Nováček

Příspěvek od BENZO55 »

tendle problem sem taky řešil a bylo to teplotni cidlo na vodu kdyz je spatny tak pocitac chybne vyhodnocuje teplotu motora si mysli že je motor tepli tak mu neda vic nafty a nezhavi
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

jednoduchá kontrola , když odpojíš konektor na čidle teploty , tak to žhavit musí.
BENZO55
Nováček

Příspěvek od BENZO55 »

jo pafka ma pravdu ale ted kdyz to on napojil naprimo uz to nezisti
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Pořádně jsem nečet, ale kdzž je dá teda na tvrdo na baterku , a nažhaví, tak to vypadá že mu padá nafta .Chod motoru je OK? Kontrola nastavení rozvodů není na škodu.
BENZO55
Nováček

Příspěvek od BENZO55 »

ale nepridava pocitac za studena aj vice nafty.i tak bi to mohlo byt to cidlo nee
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Přidá naftu, zkus ho odpojit, a uvidíš jak to chytne.Počítač použije záložní hodnotu.
BENZO55
Nováček

Příspěvek od BENZO55 »

ad to skusi auvidise .ja sy myslim ze to bude ono
;) ;)
Kuťa
Sběrač informací

Příspěvek od Kuťa »

Zatím všem dík ,zítra zkusím a dám vědět čus.
Kuťa
Sběrač informací

Příspěvek od Kuťa »

Tak jsem to zkusil odpojil jstem kabel od čidla a chytá to docela OK, dal jsem nový čidlo, zapojíl a je to stejný nechytá, nevíte jestli musím teď VAGEM vymazat nějakou chybu ?
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

no chyba tam bude,ale mazat ji nemusis
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

napoj zhaveni tak jak bylo skus to odpojit ,jestli bude zhavit je to ok jestli ne tak vyres zhaveni pak teprv se v tom hrabej dal muze byt spatny starter-sice toci,ale nedokaze dat ten pocatecni skub-nebo cerpadlo,ale to se projevi spis pri teplem startu,pokud budes uplne bezradny a teplota se ti pri zahratem motoru drzi kde ma (90°) tak pretni ty dva minusovi draty (hneda z necim) co jdou k tomu cidlu konce co jdou z kabelaze smotej dohromady a voizoluj a konce co jdou z cidla nastav kabelem a pripoj na kabel cidla mazani bude si myslet na start vzdy ze je -35 (ale to je posledni moznost az kdyz budes bezradnej)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“