koil píše:Je mi k smíchu jak tu mnozí zkuhrají jak je ten stolní olej v obchodech drahý.Kdyby ti pisálkové si raději prolezli staré fórum tak by zjistili že olej kopíruje cenu nafty-furt je mezi naftou a stolním olejem rozdíl + - 11 kč. A za předražení fritovacího oleje jděte poděkovat těm ksindlům co si proflákli své ksichty ve zprávách na Nově jak se dá krásně jezdit za pár korun na olej-to jistě nenechalo vládu ani obchodníky chladnými aby cenu nevyšroubovali nahoru...
Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Naposledy upravil(a) Erča dne 31 kvě 2012, 09:38, celkem upraveno 2 x.
Máš pravdu, táta na to lítá minimálně 10 let a cena se pobybuje okolo 11kč. Stále ale mixuje olej s naftou v garáži. Já na to lítám přes rok a chtěl bych to předělat na dvě nádrže. Nevím ale kdo by mi s tím mohl pomoci. Nemáte nějaký typ na nějakého borce? Díkykoil píše:Je mi k smíchu jak tu mnozí zkuhrají jak je ten stolní olej v obchodech drahý.Kdyby ti pisálkové si raději prolezli staré fórum tak by zjistili že olej kopíruje cenu nafty-furt je mezi naftou a stolním olejem rozdíl + - 11 kč. A za předražení fritovacího oleje jděte poděkovat těm ksindlům co si proflákli své ksichty ve zprávách na Nově jak se dá krásně jezdit za pár korun na olej-to jistě nenechalo vládu ani obchodníky chladnými aby cenu nevyšroubovali nahoru...
Naposledy upravil(a) Erča dne 31 kvě 2012, 09:42, celkem upraveno 1 x.
A nebo pokud můžeš, vezmi s sebou další lidi a otoč se několikrátStewa píše:erča je zkušenej frajerwauzi píše:každý den přes 100 litrů?![]()
V Globusu vždy kontrolují množství, už jsem s tím měl problémy.

prosim te co tady plasis??? ta cena je ve vetsine marketu naprosto kazdy mesic. 24,9-25,9 to kolisa. jedne market sunda cenu a 2 dalsi jdou okamzite taky. neni duvod nakupovat zasoby 100litru jakoby to stalo 19 kc
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Idealni je vychytat nejakou akci kde neni omezeni mnozstvi, myslim ze to bylo v Penny ale urcite i nekde jinde se obcas vyskytnou (kdysi jsem trefil vyprodej konciciho zbozi v tescu za super cenu bez omezeni). V dobe kdy jsem jeste kupoval v supermarketu to byvalo vedsinou omezeno na 30 litru a to jsem se stavoval treba kazdy den po ceste na dve kolecka (60 litru) ale postupne to slo dolu a videl jsem uz i 5 litru coz je logisticky silenost a i s tema 15 na osobu se clovek dost projde.
Uz jsem tu i psal ze jak v Globu tak v Kauflandu jde koupit vic ale je to na ochote pokladni a v kaufu ji to dokonce povolovala nejaka "hlavni pokladni" kterou si zavolala takze bych na to nespolehal....zalezi na nalade kazde soudruzky
Uz jsem tu i psal ze jak v Globu tak v Kauflandu jde koupit vic ale je to na ochote pokladni a v kaufu ji to dokonce povolovala nejaka "hlavni pokladni" kterou si zavolala takze bych na to nespolehal....zalezi na nalade kazde soudruzky

ja vim no vy to vyjedete hned. ale aj tak neni duvod plasit,kdyz to je porad za tu cenu. ted sme byl ve sparu a byla tam slunecnice za 24,9 asi 150 litru bez omezeni. nebral sem to. musim propachnout motor naftou dlouho mi to stalo
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +