octavia ASZ - bliká kontrolka žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia ASZ - bliká kontrolka žhavení
Zdravím pánové, potřebuji poradit. Dnes mi začala za jízdy blikat kontrolka žhavení tak nevím co stím. Auto jede normálně, necuká, nekouří. Když jsem to odstavil a zase nastartoval tak cca po minútě se zase rozblikala kontrolka žhavení. Ujel jsem takhle asi 30km, potřeboval jsem se dostat domů. Nemám diagnostiku tak prosím o radu co stím může být. Děkuji
Honzo
Honzo
Svítí ti brzdový světla? Mohl by to být spínač, nebo taky cokoliv jiného, to se bez diagnostiky asi neobejdeš...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
děkuji pánové za rady. Dnes jsem naštartoval zabrzdil a fakt brzdový světla nesvíti, takže to bude brzdovej spínač světel. Já myslel když svítí kontrolka šhavení tak to může být jenom neco s havičema. Ty světla by mně nanapadli ani náhodou. Nevím co má kontrolka šhavení spoločné se světlami ale radši to neřeším. Ten spínač je na výměnu, nebo se to dá opravit? Ještě jednou děkuji
HOnzo
HOnzo
Ta kontrolka signalizuje asi 6 závadyf79 píše:děkuji pánové za rady. Dnes jsem naštartoval zabrzdil a fakt brzdový světla nesvíti, takže to bude brzdovej spínač světel. Já myslel když svítí kontrolka šhavení tak to může být jenom neco s havičema. Ty světla by mně nanapadli ani náhodou. Nevím co má kontrolka šhavení spoločné se světlami ale radši to neřeším. Ten spínač je na výměnu, nebo se to dá opravit? Ještě jednou děkuji
HOnzo
GIV Variant TDi ???kW
1. Chybně nakódovaná nebo nenakódovaná ŘJ motoru.
2. Ventil počátku vstřiku N108.
3. Nastavovač množství paliva N146 (motor nelze nastartovat, kontrolka bliká 30 sekund po zapnutí klíčku)
4. Spínač F147 na pedálu brzd (bliká 5 minut po zapnutí klíčku).
5. Snímač zdvihu jehly G80 (nižší výkon motoru).
6. snímač polohy šoupátka čerpadla G149
7. Elektronický pedál akcelerace (motor běží v nouzovém režimu při konstantních 1300 otáček za minutu).
3. Nastavovač množství paliva N146 (motor nelze nastartovat, kontrolka bliká 30 sekund po zapnutí klíčku)
7. Elektronický pedál akcelerace (motor běží v nouzovém režimu při konstantních 1300 otáček za minutu).
Tiguan 2 2.0 tdi
Ten brzdový spínač se někdy dá rozchodit, když se vyhodí ven, očistí a v rukách promačká, ale je lepší koupit nový a máš jistotu, že bude klid.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
-
Lesterjs
- Přispěvovatel
hladal som a nasiel som to tu... v tejto teme... chcem sa vás spýtat, čo a kde to nájdem... (vylučujem bod 7, bod 5, bod 4 a bod 3) auto výkon má ide bez problémov, brzdy svietia....... prosím,kde nájdem ten ventil N108??, ako zistím,že je chybne nakodovana RJ??? alebo kde nájdem snímač polohy šoupátka čerpadla G149 ???leguan píše:1. Chybně nakódovaná nebo nenakódovaná ŘJ motoru.
len pre upresnenie jedná sa o OI 1,9tdi 81kw ASV rv2003...ak bz niekto vedel budem vdačný! ďakujem
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
stanekjozef@gmail.com