Chci prerobit moji 530d 2008 na 535d biturbo,co sem ale cetl ,byl problem s ridici jednotkou nakolko v 535d su len automaty a moje je manual..
Vedel by mi niekto poradit kto by vedel prekonfigurovat Ecu + sparovat ji s povodnym CAS??
dekuji za odpoved.
Prerabka BMW 530d na 535d uprava CAS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prerabka BMW 530d na 535d uprava CAS
bmw 530d to 535d
Jenom takove popichnuti, stoji ti to za to ??? Uz to kdosi delal a udajne to bylo dost na posrani, protoze toho musel dost prekopat i okolo. Navic to auto uz dobre neprodas, pokud ho prodas vubec. Jestli ze se s nim neco vyvede, myslim tim nejaka vaznejsi dopravni nehoda a pojistovna zjisti ze je tam jiny typ motoru, jsou z toho neprijemnosti. Ja mit takove auto, tak treba vetsi turbo a ciiip, ale prebastlovat auto, to neee. A jednou chytnes na stk poctivku ktera ti to da do zazznamu ze neseti typ motoru, u nas jsou stk online, mila babicko a davas tam zase stary motor. Pokud by ses k tomu odhodlal, predelej fyzicky i kod motoru...
STK je to najmenej coho by som sa bal, okom i tak nerozoznas rozdiel ale mna zaujíma zmyslel tejto prerabky,viezol si sa v tom bmw vobec lebo ja hej a oproti 218ps verzie som sa necitil ako v lietadle, skor to malo este opozdenejsiu reakciu...tvoj motor sa da poladit a pojde to lepsie ako to biturbo
Okem nic zozeznavat nemusis, smerodatny je kod motoru, treba konkretne N52B25. Ten kdyz tam nenajdou nebo bude jiny, neuplny, cokoliv tak papa
. Hodi to do zavad a konec dokud tam nebude spravny kod. Motor at je tam jaky chce, ale ten kod je velmi dulezity.
Ale i tak si myslim ze je to prasarna a sorry, ale ja bych takovou mrdku prebastlenou nechtel... Nehlede na problemy pri hledani v etk nebo wds.

Ale i tak si myslim ze je to prasarna a sorry, ale ja bych takovou mrdku prebastlenou nechtel... Nehlede na problemy pri hledani v etk nebo wds.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ked niekto nevydel rozdiel medzi M57N2 a M57N2 biturbo ,tak asi to nemal dobre poladene..
M57N2 sa da dostat na hranicu cca 340ps/830Nm (len vyfuk,,race soft)
M57N2 biturbo sa da dostat cez 400ps/caz 850Nm
Pokial sa bavime o odozve na pedal,je totozna akurat bi turbo ma nastup skor..
Ale k veci..
Ak si prehodis motor,(ale je moznost len prehodit turbiny/) + nova riadacka s bi turba..
Riesil som presne tvoj pripad ,takze mas pravdu su to vsetko automaty,,takze viem prehadzat novu riadacku na manual + povolit (aby tocil starter a necakalo na zaradenie P na automate)..
-a nasledne sparovat CAS a odprog immo automatu..
tot vse..
ak bude zaujem tak 00421905420137
M57N2 sa da dostat na hranicu cca 340ps/830Nm (len vyfuk,,race soft)
M57N2 biturbo sa da dostat cez 400ps/caz 850Nm
Pokial sa bavime o odozve na pedal,je totozna akurat bi turbo ma nastup skor..
Ale k veci..
Ak si prehodis motor,(ale je moznost len prehodit turbiny/) + nova riadacka s bi turba..
Riesil som presne tvoj pripad ,takze mas pravdu su to vsetko automaty,,takze viem prehadzat novu riadacku na manual + povolit (aby tocil starter a necakalo na zaradenie P na automate)..
-a nasledne sparovat CAS a odprog immo automatu..
tot vse..
ak bude zaujem tak 00421905420137
BMW 330d 390ps/870Nm d-racing.sk